Motorine dev zam: Fiyatı 40 TL'yi aşıyor!

Motorine dev zam: Fiyatı 40 TL'yi aşıyor!

Aylardır birçok kez fiyatı değişen motorine, bu gece yarısından itibaren geçerli olacak 2 TL'lik bir zam daha geliyor. Bu zammın ardından motorinin fiyatı çoğu yerde 40 TL'yi aşacak, böylece mayıs seçimlerinin ardından motorin fiyatı iki katını aşmış olacak.

Brent petrol fiyatları ve dolar kurunun artmasıyla akaryakıt fiyatları da devamlı değişkenlik gösteriyor. Özellikle 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ardından sayısız zam gelen akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor.

Motorine, bu gece yarısından itibaren (13 Eylül Çarşamba) geçerli olacak 2 TL'lik bir zam geliyor. Bu zamla birlikte motorin fiyatı 40 TL'yi aşacak ve seçimden bu yana motorinin fiyatı da iki katını aşmış olacak.

FİYATLAR NASIL OLACAK?

Gazeteci Cemil Cahit Saraçoğlu'nun aktardığına göre; zamlı tarife ile motorinin litre fiyatı İstanbul’da 39,96 TL’den, Ankara’da 40,49 TL’den ve İzmir’de 40,70 TL’den satılacak.

Benzine de 1,50 TL civarında zam yapılabileceği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN