Nakde sıkışanlara ilaç gibi ödeme! PTT 100 bin TL’lik ödeme için onay verdi! Aynı gün hesaplarda…

Nakde sıkışanlara ilaç gibi ödeme! PTT 100 bin TL’lik ödeme için onay verdi! Aynı gün hesaplarda…

Artan fiyatlar, enflasyon ya da ekonomik kriz derken cebindeki parayı yetiştiremeyen vatandaşlara ilaç gibi ödeme geliyor. PTT 100.000 TL'lik ödeme için yeşil ışık yaktı. T.C kimlik numarasını yazanın nakit sıkıntısı ortadan kalkıyor. İşte PTT 100.000 TL'lik kredi detayları…

Asgari ücrete gelen zamlar maaşları işlemeden artan fiyatlar vatandaşı da zor durumda bırakıyor. Cebinde para kalmayan vatandaş bankaların kapısını çalmaya başladı. PTT nakit sıkıntısı çeken vatandaşların yardımına koşuyor. 100.000 TL tutarındaki ödemeler için düğmeye basan PTT detayları da açıkladı. İşte PTT 100.000 TL'lik kredi detayları…

PTT'DEN 100.000 TL'LİK DESTEK

PTT tarafından yapılan son duyuru kapsamında nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara 100.000 TL limitli yeni bir kredi verileceği duyuruldu. İhtiyaç kredisi kapsamında Aktif Bank işbirliği ile düzenlenen kampanya için gerekli şartlarda merak ediliyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların PTT müşterisi olma şartı aranırken başvurusu olumlu sonuçlanan vatandaşların ödemelerini aynı gün içerisinde hesap bunda görebileceği belirtildi.

ptt.jpg

100.000 TL'lik kredi başvurusunda bulunan müşterilere 24 ay 70.000'lik kredi başvurusunda bulunan müşterileri ise 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Başvurular kısa mesaj yoluyla hızlı bir şekilde yapılabilecek. Kısa mesaj yoluyla başvuruda bulunmak isteyen kişilerin T.C kimlik numarasını yazıp 30 50'ye mesaj göndermesi gerekmektedir. Başvurular internet bankacılığı üzerinden de hızlı bir şekilde yapılabilecek. PTT müşterisi olanlara ister kefil talep edilmediği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN