O banka müşterilerini uyardı! Başvuru yapana 300 TL ödeme! Başvuru tarihlerini kaçırmayın! Son 16 gün

O banka müşterilerini uyardı! Başvuru yapana 300 TL ödeme! Başvuru tarihlerini kaçırmayın! Son 16 gün

Bankalar tarafından yapılan açıklamalar müşterilerin dikkatinde yer alıyor. O banka 300 TL ödeme yapılacağını duyurdu. Hediye ödemelerden yararlanmak için neler yapılması gerektiği merak ediliyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Ziraat Bankası'ndan müşterileri sevindiren yeni kampanyalar gelmeye devam ediyor. Nisan ayı içerisinde geçerli olan kampanya kapsamında Bankkart ile yapılan işlemlerde 300 TL hediye edileceği duyuruldu. Bankkart anlaşması bulunan market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri işyerlerinden 300 TL ve üzeri her alışveriş için 30 TL toplamda ise 300 TL Bankkart Lira hediye edilecek. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler konu hakkındaki detayları merak ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


HEMEN BAŞVURU YAPALIM

Nisan ayı ile birlikte bankalarda yeni kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında başvuruda bulunacak vatandaşların Bankkart Mobil ya da resmi internet sitesi üzerinden katılım sağlayabileceği belirtildi. SMS yöntemi ile başvuruda bulunacak vatandaşların RAMAZAN yazarak 4757'ye kısa mesaj göndermesi gerekiyor.

bankkart-kampanya.jpg

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin öncelikle başvuru yapması gerekiyor. Başvuru yapmadan önce yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.



300 TL HEDİYE EDİLECEK

Bankkart anlaşması bulunan işyerlerinde Bankkart POS cihazlarından yapılacak alışverişlerde aynı gün içerisinde yapılan harcamalar kampanya kapsamında yer alıyor. Banka tarafından yapılan açıklama kapsamında kampanyaya katılım sağlayan kişilere 300 TL hediye edileceği belirtildi. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile Yapılan harcamalar kampanya kapsamında yer almıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN