O elektrikli otomobille Çin'den İstanbul'a tam 10 bin kilometre yol geldiler! Türkiye'ye gelince...

O elektrikli otomobille Çin'den İstanbul'a tam 10 bin kilometre yol geldiler! Türkiye'ye gelince...

Xiaomi SU7 ile Çin'den yola çıkan içerik üreticisi 10 bin kilometre ve 28 günlük yolculuğun ardından İstanbul'a ulaştı. Yolculuk boyunca 17.8 kWh tüketim ortalaması elde eden içerik üreticisi favori şehirlerinden biri olduğunu söylediği İstanbul anlarını ise böyle paylaştı.

The parallel world of Jijiwaiwai isimli içerik üreticisi eşiyle beraber Xiaomi SU7 elektrikli otomobilleriyle Çin'den İstanbul'a geldi. Sıra dışı rengi ve tasarımıyla dikkat çeken otomobil, Çin'den İstanbul'a 28 gün ve tam 10 bin kilometrelik yolculuğun ardından geldi. 10 bin kilometrelik yolculuğun tüketimi ise 17.8 kWh oldu.

İçerik üreticisi yaptığı paylaşımda İstanbul'u ve Türkiye'yi ne kadar sevdiklerini belirtirken otomobillerini yıkattıkları anlar ise ilgi çekti.

xiaomi-su7-istanbulda.jpg

xiaomi-su7-10-bin-kilometre.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN