O isimden gram altın tahmini geldi! Net tarih vererek paylaştı: 2 binleri görecek!

O isimden gram altın tahmini geldi! Net tarih vererek paylaştı: 2 binleri görecek!

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar ile birlikte uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta ile birlikte yaşanan ani artış sonucunda uzman isimler tarafından altın tahminleri yapıldı. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan'dan da yeni bir tahmin geldi. Peki altın yıl sonuna ne kadar olur? İşte tüm detaylar...

ALTIN FİYATLARI ARTIŞA DEVAM EDECEK!

Altın fiyatlarında yaşanan ani yükseliş ile birlikte ünlü ekonomistler ve altın piyasaları uzmanları tarafından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Edirneli kuyumcular tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte gram altın satış fiyatı mayıs ayı sonlarına doğru 1.400 TL'ye yükselebileceği tahmin ediliyor.

Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan açıklamasında rutin olarak yükselişe devam edeceğini ifade etti. Gram altının günümüzdeki fiyatının 1.240 TL olduğunu, ilerleyen günlerde ise 1.400 TL'ye kadar yükseleceğini ifade etti.

Gram altın fiyatının günümüzde 1.240 TL'ye kadar yükseldiğini vurgulayan Başkan İsmail Kalkan, mayıs ayı sonuna kadar 1.400 TL'ye yükseleceğine dair öngörüde bulunurken 2023 yılının sonuna doğru ise 2 bin TL'yi göreceği tahmininde bulundu.

0x0-altin-fiyatlari-hareketliligi-suruyor-gozler-fed-faiz-kararinda-gram-ceyrek-22-ayar-bilezik-cumhuriyet-altini-1675148965720.jpg

MAYIS AYI SONUNDA ALTIN FİYATLARI YENİ REKOR KIRACAK

Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan altın fiyatlarına dair yaptığı açıklamalara devam etti. Gram altın fiyatlarındaki yükselişin ya da altın fiyatlarındaki yükselişin oldukça normal olduğuna dikkat çekti. Rutin bir şekilde yükseliş sağladığını, bu yükselişlerin ise devam edeceğini ifade etti.

Gram altın değerinin 1.240 TL olduğu mayıs ayı ile birlikte mayıs ayı sonlarına doğru 1.400 TL'ye yükseleceğine dair tahminlerini paylaştı. Altının çok ürkek olduğunu belirten İsmail Kalkan zoru ve sıkıntıyı sevmeyeceğini ve dünyadaki en güvenilir emtia olduğunu belirtti.

basliksiz-5-sfbj-cover.webp

ALTIN FİYATLARINDA YIL SONU TAHMİNİ

Altın fiyatlarına dair bir diğer yorum ise kuyumcu Rahmi Cömert tarafından geldi. Altın fiyatlarının 1.240 TL seviyelerinden işlem gördüğünü belirten kuyumcu seçim öncesinde 1.350 TL ile 1.400 TL seviyelerine yükselebileceğini vurguladı. Yıl sonu tahmininde bulunan kuyumcu ise 2 bin TL'yi görebileceğine dikkat çekti. Cebinde TL'si olanın kuyumcuya koşması gerektiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN