OGM duyurdu! Yeni personel alımı başlıyor: Şoför, mühendis, güvenlik, büro elemanı...

OGM duyurdu! Yeni personel alımı başlıyor: Şoför, mühendis, güvenlik, büro elemanı...

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, 170 yeni sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Bu kapsamda şoför, mühendis, güvenlik, büro elemanı gibi pozisyonlar için alım yapılacak. Peki, OGM personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? İşte merak edilen o soruların cevabı…

Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) yayımladığı ilana göre, kurumun bünyesinde istihdam edilmek üzere yeni 170 sözleşmeli personel alınacak. Alımlarla ilgili merak edilen tüm detaylara da duyuruda yer verildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’ne yapılacak 170 sözleşmeli personel alımı avukat, güvenlik görevlisi, şoför, mühendis, tekniker, büro personeli, orman muhafaza memuru kadrolarına yapılacak.

ogm-personel-alimi-1.jpg

Başvurular ise 16 Nisan 2024 tarihinde başlayarak 26 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. Orman muhafaza memuru ve mühendis alımları için yapılacak başvurular ise 29 Nisan-9 Mayıs 2024 tarihleri arasında kabul edilecek. Başvuru yapacak adaylar başvurularını e-Devlet Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde yer alan genel ve özel şartları taşıması, ilgili KPSS puan türlerinden istenilen minimum puanı almış olması ve diğer ilan edilen özel koşulları yerine getirmesi gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN