Öğrenciler çifte bayram yapacak! 1000 TL bayram ikramiyesi geliyor: Tarih netleşti

Öğrenciler çifte bayram yapacak! 1000 TL bayram ikramiyesi geliyor: Tarih netleşti

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte öğrencilere verilecek olan bayram harçlıklarıyla ilgili sorular gündeme gelmeye başladı. Öğrencilere 1000 TL bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? 2023 bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Kurban Bayramı yaklaşırken, ikramiye ödemeleri merak konusu oldu. Artık öğrenciler de Kurban Bayramı için ikramiye alacaklar. Bayram harçlığı adı altında verilecek olan ikramiyenin tutarının 1000 TL olması planlanıyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İKRAMİYE ALACAK

ÖDEME

Üniversite öğrencileri, emekliler gibi yılda iki kez bayram ikramiyesi alacaklar. Emeklilere ikramiye ödemeleri genellikle bayramdan önce gerçekleştirilir. Bu nedenle, öğrencilere de Kurban Bayramı ikramiyelerinin bayramdan önce hesaplara yatırılması bekleniyor.

2023 bayram harçlığı başvurusuyla ilgili detaylar henüz netleşmedi. Bayram harçlığının ne zaman ve hangi tutarda ödeneceği ilerleyen günlerde duyurulması bekleniyor.

Ayrıca, AK Parti'nin seçim beyannamesinde gençlere yönelik bir dizi müjde yer alıyor. Bu müjdeler arasında gençlere aylık 10 GB ücretsiz internet, Gençlik Kartı uygulaması, maddi destekler ve vergisiz cep telefonu ve bilgisayar gibi konular yer alıyor. Bu adımların kaynağının ülkemizin doğalgaz ve petrol gelirleri olduğu belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN