Opel Mokka'da iddialı kampanya: 200 bine varan indirim ve %0 faizli kredi fırsatı

Opel Mokka'da iddialı kampanya: 200 bine varan indirim ve %0 faizli kredi fırsatı

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler! Opel Mokka'dan iddialı kampanya! 200 bin TL'ye varan, yüzde sıfır faizli kredi fırsatı...

TUNACAN ATALAY

Opel, Haziran 2024'e özel yeni bir kampanya ile otomobil severlere büyük fırsatlar sunuyor. Opel Mokka modeline yönelik düzenlenen bu kampanya kapsamında indirimler ve %0 faizli kredi imkanı dikkat çekiyor.

İNDİRİM VE FİNANSMAN FIRSATLARI

Yeni Opel Mokka-e'ye altın direksiyon ödülü

Otomotiv gazetecisi Murat Tosun'un da duyurduğu kampanyada, çeşitli donanım seçenekleriyle satışa sunulan Opel Mokka modellerinde önemli indirimler yapıldı. Ayrıca, belirli modellerde %0 faizli kredi imkanı da sunuluyor. İşte kampanya kapsamındaki modeller ve fiyat detayları:

  • 1.2 130 HP Benzin AT8 Edition: Normal fiyatı 1.567.900 TL olan bu model, kampanya ile 1.392.000 TL'ye iniyor.
  • 1.2 130 HP Benzin AT8 GS: 1.737.900 TL olan bu model, kampanya dahilinde 1.525.000 TL'ye düşüyor (online rezervasyona özel).
  • 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 1.825.900 TL olan bu modelde kampanya indirimi bulunmuyor.
  • Elektrikli 100 kW Ultimate: Normal fiyatı 1.553.900 TL olan bu elektrikli model, online rezervasyona özel 1.475.000 TL'ye satılıyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Elektrikli Opel Mokka-e Türkiye'de satışa sunuldu

Opel'in Haziran 2024 kampanyası, özellikle online rezervasyon yapan müşteriler için ek avantajlar sunuyor. Elektrikli Mokka modelinde ve GS donanım seçeneğinde online rezervasyona özel indirimler dikkat çekiyor. Ayrıca, tüm modeller için %0 faizli kredi imkanı sunularak, müşterilerin finansal yükü hafifletiliyor.

OPEL MOKKA'NIN ÖZELLİKLERİ

Opel Mokka, şık tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle dikkat çeken bir SUV modeli. Benzinli ve elektrikli motor seçenekleri, farklı donanım seviyeleri ve kullanıcı dostu özellikleriyle geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Haziran ayına özel bu kampanya, Opel Mokka'yı daha cazip hale getiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN