Opel'den parası az olanlara müjde! Bu bütçe dostu SUV tam size göre

Opel'den parası az olanlara müjde! Bu bütçe dostu SUV tam size göre

Elinde az birikmişti bulunanlara Opel’den büyük fırsat geldi. Hem bütçe dostu hem de SUV model bu araç tam da isteklerinize yanıt veriyor. Elektrikli araçlar listesine iddialı bir giriş yapan Opel, herkesin ihtiyacı olan o modeli piyasaya sürüyor. İşte tüm detaylar…

Araç piyasasında oldukça güçlü bir konuma sahip olan Opel elektrikli araç segmentine giriş yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Opel Mokka model aracından daha geniş ve daha büyük yeni modeli ile piyasaya çıkmak için gün sayıyor. Birbirinden farklı model araç seçenekleri dikkat çekerken hem bütçe dostu hem de SUV model olan bu araç herkesin tercihi olacak. İşte tüm detaylar…

DÜŞÜK BÜTÇEYE UYGUN ARAÇ

Opel, elektrikli araç segmentinde iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Markanın yeni elektrikli SUV modeli Frontera, 4,3 metre uzunluğu ve 460 litre bagaj hacmiyle sınıfının standartlarını yeniden belirliyor. Mokka modelinden daha geniş ve büyük olmasına rağmen, Frontera'nın daha uygun bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

opel-frontera.jpg

'İstanbul'da Gerçekleşecek Dünya Lansmanı Bekleniyor' 18 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek olan basın etkinliği ile tüm dünyaya tanıtılacak olan Frontera, Opel Crossland modelinin yerini alacak. Elektrikli araç meraklıları, bu bütçe dostu SUV'un dünya prömiyeri için sabırsızlanıyor.

YÜKSEK KULLANIM KOLAYLIĞI

'Smart Car Platformu ve Uygun Fiyat' Citroen e-C3 modelinde de kullanılan 'Smart Car' platformu üzerinde geliştirilen Frontera, uygun fiyatıyla elektrikli araç sahibi olmayı düşünenler için cazip bir seçenek sunuyor. Başlangıç fiyatının 30 bin avronun altında olması beklenen model, elektrikli araç pazarında yeni bir dönemi müjdeliyor.

frontera.jpg

'300 km Üzeri Menzil Vaadi' Frontera, standart pakette 44 kWh kapasiteli LFP bataryası ile yaklaşık 300 km menzil sunarken, bir üst pakette sunulacak 50 veya 54 kWh kapasiteli NMC bataryası ile menzilini 400 km'nin üzerine çıkarmayı vaat ediyor. Böylece, Frontera kullanıcılarına şehir içinde ve şehirlerarası yolculuklarda yüksek bir kullanım kolaylığı sunacak.

frontera-opel.jpg

Opel'in elektrikli araç pazarına iddialı bir giriş yapacağı yeni modeli Frontera, geniş iç hacmi, yüksek menzil vaadi ve bütçe dostu fiyatıyla otomobil severlerin ilgisini çekmeye hazırlanıyor. İstanbul'daki dünya lansmanıyla birlikte, Frontera'nın elektrikli araç pazarında nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN