Opel’den yolların tozunu attıracak fırsat! 110 beygir ve uygun fiyat! Rakiplerini geride bırakan rakamlar

Opel’den yolların tozunu attıracak fırsat! 110 beygir ve uygun fiyat! Rakiplerini geride bırakan rakamlar

2024 yılında araç almak isteyen vatandaşlar uygun fiyat seçeneklerini de araştırmaya devam ediyor. Opel Crossland modeli incelenmeye devam ediyor. B-SUV segmentinde yer alan iddialı modeller arasında görülen Crossland otomobil piyasasında herkesin dikkatinde yer alıyor. İşte Opel Crossland güncel fiyat listesi…

Araç sahibi olmak isteyen birçok kişi hem güncel fiyatları hem de güncel modelleri Araştırmaya devam ediyor. 110 beygir güç üreten 1.2 litrelik benzinli motoru ve 6 ileri manuel şanzıman ile dengeli Bir performans sağlayan Crossland, B-SUV segmentindeki rakiplerini de geride bırakıyor. İşte Opel Crossland güncel fiyat listesi…

OPEL CROSSLAND FİYATLARI

Sürücülere ekonomik bir avantaj sağlayan Opel Crossland, yakıt tüketimi konusunda sürücülerin yüzünü güldürüyor. Düşük maliyetli yüksek avantajlı araç arayışında olanların tam da ihtiyacı olan model olarak görülen Opel Crossland, artan yakıt fiyatlarının ardından yakıt verimliliği ile herkesin ihtiyacını karşılıyor.

opel-crossland-1.jpg

Hem modern hem de dinamik çizgiler taşıyan Crossland, şehir hayatına uyum sağlarken şık bir görünümde sunmaktadır. Pratik bir kullanım sağlayan Crossland, iç mekanda kullanılan malzemeler ile de ergonomik bir tasarım ile keyifli ve konforlu bir alan sunuyor.

Rekabetçi fiyatıyla ekonomik motor seçeneği sağlayan Crossland, B-SUV segmentindeki ekonomik motor seçeneği ile birlikte Türkiye otomobil pazarında sağlam bir yer ediniyor. Opel Crossland fiyatları şu şekildedir:

opel-crossland-2.jpg

1.2 110 HP Benzin MT6 Essential

Fiyatı: 1.115.900 TL

1.2 130 HP Benzin AT6 Essential

Fiyatı: 1.252.900 TL

1.2 130 HP Benzin AT6 Elegance

Fiyatı: 1.369.900 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN