Paraya sıkışanlara o bankadan destek! Faizsiz 10.000 TL anında hesapta: Tek yapmanız gereken bu

Paraya sıkışanlara o bankadan destek! Faizsiz 10.000 TL anında hesapta: Tek yapmanız gereken bu

Bankalar müşteri portföylerini artırmak adına birçok farklı kampanyalar düzenliyorlar. Yeni bir kampanya haberi de Garanti Bankası’ndan geldi. İşte detaylar…

Garanti en fazla müşteri potansiyeline sahip bankalarının başında geliyor. Garanti bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yepyeni bir kampanya daha geldi. Detaylar haberimizde…

banka

GARANTİ’DEN TEK BİR ŞART İLE SIFIR FAİZLİ 10 BİN TL! SON TARİHİ KAÇIRMAYIN!

Garanti BBVA, son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılardan etkilenen vatandaşlara yardımcı olmak için bomba gibi bir kampanya duyurusu yaptı. Garanti bankası, sadece kendi web sitesinde 10.000 TL faizsiz kredi sunuyor. Faizsiz kredi çekmek için arayış içinde iseniz bu fırsatı kaçırmayın. Detaylar haberimizde...

Yaşanan olumsuzluklar  hem küresel hem de yerel düzeyde meydana geldikçe, çeşitli ürün ve hizmetlerin maliyetleri hızla artmaktadır. Bu durum ne yazık ki birçok vatandaşın alım gücü kaybına ve maddi sıkıntılara yol açmıştır. Bu nedenle insanlar, finansal yüklerini hafifletmek için bankalardan aktif olarak teklifler ve faizsiz kredi seçenekleri arıyorlar. İşte Garanti, yeni bir kampanyayla vatandaşlara umut ışığı oldu.

GARANTİ FAİZSİZ KREDİSİ UMUT OLDU

Garanti BBVA, web sitesinde cazip faizsiz kredi seçenekleri sundu. Bu uygulama ile hak sahibi bireyler 10.000 TL faizsiz krediden faydalanabilmektedir. Müşterilerin bu krediye ulaşabilmesi için Garanti BBVA mobil kullanıcısı olması gerekmektedir.

Bu özel kampanya kapsamında Garanti BBVA Cep müşterileri 10.000 TL faizsiz nakit krediden faydalanabiliyor. Taksitli avans olarak sunulan bu kredinin son ödeme tarihi 30 Haziran olarak belirlendi. Programa katılmak için 14 gün içinde Garanti BBVA Cep, Garanti BBVA İnternet veya BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmalı ve Garanti BBVA Mobil'den banka müşterisi olmalısınız. Kredi kartı başvurusunun onaylanması ve akabinde kartın açılması bu kampanyaya katılım için ön koşuldur.

FAİZSİZ KREDİ ŞART VE KOŞULLARI

Bu eşsiz fırsattan yararlanmak için müşterilerin Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet veya BonusFlaş üzerinden kredi kartı başvurusu yapmaları lazımdır. Faizsiz taksitli avans kampanyası 01.06.2023 - 30.06.2023 tarihleri aralığında yapılacak olan kredi kartı başvurularında geçerlidir. Bu süre içinde kredi kartı onaylanan müşteriler maksimum 10.000 TL'ye kadar 6 taksitte nakit avans alabilirler.

Garanti BBVA'nın faizsiz kredileri, uygun vadelerle karakterize edilir. Bir müşteri 10.000 TL kredi çeker ve geri ödeme süresi boyunca faiz ödemez.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN