Piyasalar için korkutan uyarı! Ramazan Kurtoğlu'na göre tehlike kapıda!

Piyasalar için korkutan uyarı! Ramazan Kurtoğlu'na göre tehlike kapıda!

Piyasalara karşı tehlikenin kapıda olduğunu söyleyen Ramazan Kurtoğlu, ABD'de bankacılık sisteminde yaprak dökümünün devam ettiğini ve bankada altını olanlara önemli uyarılarda bulundu. İşte, Ramazan Kurtoğlu dolar, altın yorumları...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, vatandaşları fiziki altın alımı konusunda uyardı. Kurtoğlu, nakitsiz bir toplumun tehlike arz ettiğini söyledi.

BANKALARI YOK ETMEYE ÇALIŞIYORLAR

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kurtoğlu, nakit paranın beş para etmediğini ve küresel bir nakitsiz düzen kurgulandığını savundu.

Bunun için ise bankacılık sisteminin yıkılacağını açıklayan Kurtoğlu, "City of London-İsrail-Çin'e karşı ABD/Wall Street-Almanya-Japonya bir tarafta. Ulus/Milli devletlerin PARADAKİ Beylik/Egemenlik haklarını bitirmek istiyorlar" dedi.

Bankaların yeni iflas kararlarının kapıda olduğunu belirten Kurtoğlu, "ABD'de biri 500 milyar dolar mevduatı üç banka daha sallanıyor" diyerek küresel bankacılık sistemi ve ekonomiye dair uyarılarda bulundu.

Kurtoğlu paylaşımının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

"ABD'de biri 500 milyar dolar mevduatlı üç banka daha sallanıyor. Küresel bankacılık sistemi ve ekonomi 'yaratıcı yıkım' girdabına ittiriliyor. Bütün ülkeler Enflasyon-Büyüme-Borsa-İşsizlik ve çalışabilir işgücü-Reel Ücretler başta olmak üzere karşılıksız para basmada yalan söylüyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN