Uygun fiyatlı sıfır otomobil almak isteyenler dikkat! O marka düşük faizle 150 bin TL taşıt kredisi veriyor

Uygun fiyatlı sıfır otomobil almak isteyenler dikkat! O marka düşük faizle 150 bin TL taşıt kredisi veriyor

Sıfır araba fiyatları rekor seviyelerde zamlandı. Döviz kurunun yükselmesi ve yüksek enflasyon nedeniyle sıfır model araç almak isteyenler, bankaların taşıt kredi paketlerine başvuruyor. Bir otomobil markası, araç satın almak isteyenlere düşük faizli 150 bin TL kredi imkanı sunuyor. İşte, 150 bin TL kredi veren o araba markası...

Fransız otomotiv şirketi Renault markası altında üretilen Dacia'nın ilk kez 2007 yılında piyasaya sürdüğü Sandero, uygun fiyatı ve dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Ülkemizde son dönemde otomobil fiyatlarının artmasıyla ilgi gören Dacia Sandero, yeni kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Dacia Sandero, 4.06 metre uzunluğu, 1.73 metre genişliği ve 1.50 metre yüksekliğiyle şehir içi kullanımlarda kolay manevra kabiliyeti sağlıyor. Motor gücüyle de uzun yol kullanımlarında konfor sağlayan Dacia Sandero, az yakıt tüketimiyle de bütçeye katkı sağlıyor.

DACIA SANDERO TAŞIT KREDİSİ NE KADAR?

Dacia'nın yeni kampanyasıyla birlikte sıfır Sandero alacak vatandaşlar için 150 bin TL kredi, yüzde 1,59 faiz oranlarıyla sunuluyor. Dacia Sandero'nun standart olarak sunulan özellikler arasında 7 inçlik dokunmatik ekran, geri görüş kamerası, hız sabitleme sistemi, klima ve USB girişi bulunuyor. Yeni kampanyayla birlikte bu özellik standart olarak Dacia Sandero'da geliyor.

dacia-sandero-fiyati-ne-kadar.jpg

DACIA SANDERO TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Dacia Finans'tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan taşıt kredisi kampanyası, tüm Dacia modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerli.

Kampanyada, 150 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,59 faiz oranı ile aylık ödeme 14.173 TL. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacak.

Finansman kampanyaları Dacia Finans'ın şartlarına bağlı. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değil. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişiyor.

DACIA TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN