Promosyon ücretinde güncelleme: Vakıfbank ödemelere zam yaptı

Promosyon ücretinde güncelleme: Vakıfbank ödemelere zam yaptı

Özel bankalar arasında olan emekliye promosyon yarışından sonra kamu bankaları ‘da promosyon emekliye promosyon ücretini güncelledi. Emekliye promosyon yarışına katılan Vakıfbank promosyon ücretlerini güncelledi. Vakıfbank yaptığı açıklama ile şartları ve promosyon miktarını belirtti.

Özel bankalar arasında adeta bir yarışa dönüşen emekliye promosyon zammını şimdi de kamu bankaları güncellemeye başladı. Yaptığı açıklama ile birlikte emekliye promosyon ücretini güncellediğini belirten Vakıfbank başvuru için gereken şartları da duyurdu.

vakıfbank

Vakıfbank emekliye promosyon oranında yaptığı bu güncelleme ile birlikte kişiye erilecek olan promosyon miktarının alınan emekli maaşına göre değişim gösterdiğini belirtti. Vakıfbank kişini emekli maaşını 3 yıl boyunca bankaları aracılığı ile alması durumunda alınan maaş miktarına göre en 5.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacaklarını açıkladı.

Emekli maaşını Vakıfbank'tan alan müşterilere:

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere promosyon ücreti ödenecektir.

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN