PTT'ye giden emeklilere 3600 TL ödeme yapılacak! Bu şartı sağlayanlar karşılıksız ödeme alacak

PTT'ye giden emeklilere 3600 TL ödeme yapılacak! Bu şartı sağlayanlar karşılıksız ödeme alacak

İkinci el ev satın almayı düşünen vatandaşlar için sevindirici haber! Konut kredisi kampanyası kapsamında düşük faiz oranlarıyla birlikte uygun ödeme seçenekleri sunularak, 500 bin TL'ye kadar nakit ödemeyle ev alma fırsatı sunuluyor.

Halkbank, ev almayı düşünen müşterilerine düşük faiz oranı ve çeşitli ödeme seçenekleri sunan konut kredisi kampanyasıyla ilgili açıklama yaptı. Halkbank, ev almak isteyen müşterilerine nakit destek sağlamaya devam ederken, konut kredisi kampanyası kapsamında düşük faiz oranıyla birlikte 500 bin TL'ye kadar nakit ödeme seçeneği sunacak.

para

Konut kredisi faiz oranı ne kadar?

Halkbank'ın konut kredisi kampanyası, müşterilere farklı avantajlar sunmaya devam ediyor. Halkbank, ikinci el konut almak isteyen müşterilere 1,29 faiz oranıyla kredi imkanı sağlayacak ve geri ödemelerini 120 aya kadar vadelendirebileceklerini duyurdu. Bunun yanı sıra, kredi geri ödemelerini aylık eşit taksitlerle veya belirleyecekleri tutar üzerinden yapma seçeneği de sunulacak. Örnek ödeme tablosu ise aşağıdaki gibi olacak:

  • 100 bin TL konut kredisi için 1,20 faiz oranıyla 120 ay vade seçeneği baz alındığında, aylık taksit tutarı yaklaşık 1.576 TL olacaktır.
  • 1 milyon 200 bin TL konut kredisi için 1,29 faiz oranıyla 120 ay vade seçeneği baz alındığında, aylık taksit tutarı yaklaşık 19.714 TL olacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN