PTT’ye giden ödemesini alıyor! Fatura desteği devam ediyor

PTT’ye giden ödemesini alıyor! Fatura desteği devam ediyor

Dar gelirli ailelere yönelik devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri yakından takip ediliyor. Soğuk kış günlerinde vatandaş en çok doğalgaz yardımına ihtiyaç duyuyor. Ekonomik sıkıntı çeken ailelere sevindiren haber PTT'den geldi. 3.500 TL'lik ödeme yapılacak. İşte ödeme detayları…

İhtiyaç sahibi ve dar gelirli aileler için devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bir vatandaşın en büyük ihtiyacı ısınma olurken ekonomik sıkıntı çeken ailelere de doğalgaz yardımı yapılacağı belirtildi. Faturasını ödemekte zorlanan aileler için 3.500 TL'ye kadar maddi destek sağlanacağı duyuruldu. Faturası ile PTT'ye giden ödemesini cebine koyuyor. İşte ödeme detayları…

3500 TL’YE KADAR

İhtiyaç sahibi birçok aile doğalgaz yardım detayları hakkında araştırmalarına devam ediyor. Devlet tarafından sağlanan doğalgaz desteğinin 900 ile 2500 TL arasında olduğu biliniyordu. Yeni yıl ile birlikte doğalgaz desteği 1500 TL ile 3500 TL'ye kadar yükseltildiği belirtildi.

para-vermek.jpg

DOĞALGAZ DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ekonomik açıdan zorlanan aileler doğalgaz destek ödemeleri için başvuru işlemlerini araştırıyor. TC kimlik numaranız ve e-devlet şifreniz ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın "Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti" sayfasına giriş yaparak başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

paraodeme.jpg

DOĞALGAZ ÖDEMELERİ NASIL YAPILIYOR?

Doğalgaz destek ödemeleri hak sahiplerinin PTT kartına yatırılmaktadır. Başvuruların onaylanması durumunda PTT'ye doğalgaz faturasını ibraz ederek destek ödemelerinden yararlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN