Ramazan'da ekmek 1 TL'den satılacak! O ilimizde uygulama başlıyor: Bayramın 3. gününe kadar sürecek

Ramazan'da ekmek 1 TL'den satılacak! O ilimizde uygulama başlıyor: Bayramın 3. gününe kadar sürecek

Ramazan ayına sayılı günler kala farklı illerde vatandaşların cebini rahatlatmak için yeni uygulamalar yapılmaya başlandı. Bu kapsamda o ilimizde ramazanda ekmek bir TL’den satılacak. Söz konusu bu uygulama bayramın üçüncü gününe kadar sürecek. Detaylar haberimizde…

11 Mart Pazartesi günü Ramazan ayının ilk günü icra edilecek. Türkiye genelinde vatandaşlar Ramazan ayına hazırlık yaparken bazı illerde belediyeler vatandaşın ekonomik refahını sağlamak adına yeni uygulamalara adım attı. Son zamanlarda gıda ürünlerinde peş peşe zamlar yapılırken o belediye yaptığı bir açıklamayla Ramazan boyunca vatandaşlara ekmeği 1 liradan satacağını açıkladı.

yeni-proje-2024-03-09t121237-040.jpg

İNDİRİMLERE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Ramazan'a birkaç gün kala Ramazan pidesi fiyatları tek tek açıklanırken bu yıl pideler ortalama 20-25 lira aralığında satılacak. Milyonlarca vatandaş bu pide fiyatlarını isyan ederken halk ekmeklerde fırınlardan daha uyguna pide satışı yapılacağı açıklandı. Öyle ki İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerin halk ekmek tarifelerinde pide fiyatları 10 liradan satışa çıkacak. Öte yandan Mersin’in Tarsus Belediyesi tarafından yapılan bir açıklamayla Ramazan ayı boyunca 210 g ekmeğin bir liradan satılacağı öğrenildi.

yeni-proje-2024-03-09t121249-605.jpg

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN EKMEK KARARI

Tarsus Belediyesi, Ramazan ayı için vatandaşlara yardım amaçlı bir kampanya başlattı. Mersin'de ekmek fiyatlarının 9 lirayı bulduğu bugünlerde Tarsus Belediyesi, belediye bünyesinde çalışan ekmek fabrikalarında 210 g ekmeği 4,5 liradan satışa çıkartıyor. Öte yandan Haber 365’de yer alan bir habere göre, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, yaptığı bir açıklamayla vatandaşların temel ihtiyacı olan ekmeğin Ramazan boyunca bir liradan satılacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN