Renault Clio’dan bile ucuz! 1 milyon TL’nin altında sıfır araç alarmı! Citroen açıkladı, herkes soluğu bayilerde aldı

Renault Clio’dan bile ucuz! 1 milyon TL’nin altında sıfır araç alarmı! Citroen açıkladı, herkes soluğu bayilerde aldı

Araç tutkunları uygun fiyatlı araç arayışına devam ediyor. 1 milyon TL'nin altında sıfır araç alarmı Citroen'den geldi. Citroen Türkiye satış fiyat listesini açıkladı. İşte 1 milyon TL'nin altında uygun fiyatlı araç fırsatı…

Otomobil severlerin yakından takip ettiği yeni araç modelleri ile birlikte araç fiyatları da dikkat çekiyor. Yenilikçi tasarımı ve pratik özellikleri ile B segmentinde hatchback modeli C3'ü tanıtan Citroen, Türkiye satış fiyatını açıkladı. İşte 1 milyon TL'nin altında uygun fiyatlı araç fırsatı…

CİTROEN C3 ALICIYLA BULUŞUYOR

Pratik özellikle ve yenilikçi tasarımıyla herkesin dikkatinde yer alan Citroen, B segmentinde yer alan hatchback modeli C3'ü tanıttı. Hatchback olmasına rağmen yerden yüksek yapısı ve sulara özgü bir duruş sergileyen araç şehir içi ve dışında rahat bir kullanım imkanı sağlamaktadır.

citroen-c3-hatchback.jpg

Göze hitap eden bir yapıya sahip olan C3, zarif hatları ile birlikte bulunduğu segmentte diğer araçlar arasından anında ayrılıyor. Aracın ön kısmında ızgara, aerodinamik yapısı ve Led gündüz farları yer alırken modeldeki çağdaş ve sportif görünüm en dikkat çeken noktalardan biri oluyor.

300 litrelik bagaj hacmi ile birlikte C3'ün ekstra dikkat çektiği görülürken günlük kullanım için yeterli alan sağlayan hacim miktarının segment standartlarını karşılayan bir nitelikte olduğu belirtildi. Katlanabilir arka koltuklar ile birlikte daha geniş bir alan sağlayan modelde motor seçenekleri de 83 beygire kadar ulaşıyor. 1.2 litrelik benzinli motor göze çarparken 5 ileri manuel şanzıman ile ekonomik yakıt tüketimi de en önemli noktalardan biridir.

citroen-c3-2.jpg

Artan akaryakıt fiyatlarının ardından yakıt verimliliği bir araç için en dikkat çeken noktalardan biri haline dönüştü.Fiyatları resmen dibe çeken Citroen piyasadaki en uygun fiyatlı araç olan Clio'yu bile sollayıp geçti.

CİTROEN C3 FİYAT LİSTESİ

  • 1.2 PureTech 83 HP – 5 İleri Manuel Feel Bold
  • 872 bin 800 TL
  • 1.2 PureTech 110 HP – EAT6 Feel Bold
  • 981 bin 500 TL
  • 1.2 PureTech 110 HP – EAT6 Shine
  • 1 milyon 34 bin 300 TL
  • 1.2 PureTech 110 HP – EAT6 ELLE
  • 1 milyon 65 bin 400 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN