Resmi Gazete'de yayımlandı: Kamuda yeni iş ilanı

Resmi Gazete'de yayımlandı: Kamuda yeni iş ilanı

Vakıflar Genel Müdürlüğü 122 sözleşmeli mühendis, sosyal çalışmacı, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli, avukat, temizlik görevlisi ve şoför alacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2022 KPSS puanı ile 18-35 yaş aralığında bulunan 33 büro personeli, 5 avukat, 10 mühendis, 4 sosyal çalışmacı, 39 koruma ve güvenlik görevlisi, 24 temizlik görevlisi ve 7 şoför alacak.

SON TARİH 9 HAZİRAN

Başvurular e-Devlet'te Vakıflar Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yapılabiliyor. Başvuru için son tarih ise 9 Haziran (2024) olarak açıklandı. İşe alım için şahsi, posta veya diğer yollarla yapılan başvurularda kabul edilmeyecek. Adaylar sadece bir il ve bir pozisyon için başvuruda bulunabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN