Sektörde bir ilk! Akaryakıtta 'Vaay' dedirten Kasım indirimi... Böyle kampanya görülmedi

Sektörde bir ilk! Akaryakıtta 'Vaay' dedirten Kasım indirimi... Böyle kampanya görülmedi

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sürücülerin gündeminde. Benzin ve motorine gelen peş peşe zamlar fiyatları yükseltirken vatandaşlar indirimleri dört gözle beklemeye başladı. Beklenen haber ise geldi, akaryakıt sektöründe bir ilk! Akaryakıtta 'Vaay' dedirten Kasım indirimi. Fiyatlar yarı yarıya düştü, bu fırsatı sakın kaçırmayın. Böyle kampanya görülmedi! İşte 24 Kasım 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Akaryakıta gelen peş peşe zamlar sonrası fiyatlar 40 TL'yi aşarken gözler indirim haberlerine çevrilmiş durumda. Kasım ayına özel akaryakıt fiyatlarında dev indirim rüzgarı devam ederken Aytemiz'den sevindiren haber geldi. Akaryakıt sektöründe bir ilk! Bu indirim bir daha gelmez, sakın kaçırmayın. Peki Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? İşte 24 Kasım 2023 il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

AKARYAKIT SEKTÖRÜNDE BİR İLK! DEV İNDİRİMLER BAŞLADI

Kasım ayı indirim çılgınlığı tüm dünya genelinde devam ediyor. Online pazar yerlerinde etkili olan indirimler tam gaz devam ederken akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Akaryakıt sektöründe sunduğu avantajlar ve teknolojisi ile öne çıkan Aytemiz Vaay mobil uygulaması, bu alışveriş döneminde Aytemiz Vaay’lılara özel bir kampanya ile sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. 24-26 Kasım tarihlerinde Aytemiz Vaay mobil uygulamasında sunacağı “Vaay Dedirten Kasım İndirimi” kapsamında kullanıcılar, mevcut indirim oranlarına ek toplamda yüzde 4’e varan indirimle akaryakıt alabilecek.

sektorde-bir-ilk-akaryakitta-vaay-dedirten-kasim-indirimi-boyle-kampanya-gorulmedi.jpg

BÖYLE KAMPANYA GÖRÜLMEDİ... DEPOYU YARI FİYATINA DOLDURUN

Aytemiz Vaay mobil uygulaması ile kullanıcılara çeşitli kampanyalardan ve indirimlerden yararlanma imkânı sunan Aytemiz, Kasım indirimleri kapsamında benzin ve motorin alımlarında geçerli yüzde 4’e varan indirim sağlıyor. 24-26 Kasım tarihleri arasında Aytemiz Vaay üzerinden akaryakıt alan kullanıcılar, bu indirimden sınırsız olarak faydalanabilecek.

Aytemiz Vaay mobil uygulamasını Apple Store, Google Play ve Huawei App Gallery üzerinden ücretsiz indirebilir ve kolayca kayıt olabilirsiniz. Birden fazla aracınız için plaka kaydederek Aytemiz Vaay avantajlarından tüm aile faydalanabilirsiniz.

24 KASIM 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 34.50 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 37.50 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 18.15 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 34.55 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 37.56 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 18.18 TL

sektorde-bir-ilk-akaryakitta-vaay-dedirten-kasim-indirimi-boyle-kampanya-gorulmedi-2.jpg

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 35.15 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 38.31 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 18.22 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 35.25 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 38.80 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 18.27 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN