Selçuk Geçer FED faiz kararını açıkladı! Altını olan saklasın: O fiyatlara ulaşmasına ramak kaldı

Selçuk Geçer FED faiz kararını açıkladı! Altını olan saklasın: O fiyatlara ulaşmasına ramak kaldı

Altın piyasasında yaşanan hareketliliği yakından takip eden uzman isim açıklamalarına yer verdi. Altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler ile birlikte ünlü ekonomist Selçuk Geçer fiyatların etkilenmesi beklenen faiz kararı hakkında konuştu. ABD Merkez Bankası FED tarafından açıklanacak olan faiz kararına dair beklentilerini paylaştı. İşte tüm detaylar...

ALTIN SATANLAR PİŞMAN

Altın fiyatlarında yaşanan gelişme ile birlikte uzmanların dikkati bu tarafa yöneldi. Mart ayında açıklanan veriler ile birlikte hem yatırımcının hem de ekonomistlerin dikkatini çeken altın gelişmesi tüm hızıyla devam ediyor.

Ons altın fiyatları bugün itibariyle 2003 dolar seviyelerine yaklaştı. Piyasalarda başlayan denge arayışı ile yatırımcılar ne yapacağı konusunda kararsız kaldı. Ons altın fiyatları ile birlikte yükselen gram altın fiyatlarında da yükseliş görüldü.

Her geçen gün yükseliş yaşayan gram altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Fakat yeniden yükseliş belirtileri göstermeye başladı. Piyasaları derinden etkileyen ABD Merkez Bankası FED faiz kararına dair ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Selçuk Geçer faiz kararına dair tahminlerini piyasa ile paylaştı.

altin-luvs.webp

ALTIN FİYATLARI GÜNDEMDE

Ekonomi kapsamında realist yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden birisi oluyor. İsabetli tahminleriyle birlikte sık sık gündemde yer ala para piyasaları uzmanı son günlerde trendde olan altın piyasasına dair açıklamalar yapıyor. Altın piyasası hakkında açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer yatay hareketliliğinde bozukluk yaşanan dolar ile TL kuruna da gündeminde yer verdi.

5f1a9b885542810b74813f2c.webp

SELÇUK GEÇER FED FAİZ TAHMİNİ

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte öngörülerini paylaşan uzman isim FED faiz kararı hakkında konuştu. FED faiz kararına dair 25 baz sinyalinde bulunan uzman isim ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) mart ayı ile birlikte yüzde 0,5 oranında azaldığını belirtti.

Yıllık oranda ise yüzde 2,7 artış beklentilerinin altında yer aldı. Son bir kez daha 25 baz puan faiz artırımına gidileceğini belirten uzman isim öngörüsünü duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN