Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Rekor için tarih verip uyardı: Rakamı duyan döviz bürosuna koşacak

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Rekor için tarih verip uyardı: Rakamı duyan döviz bürosuna koşacak

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterinin düşmesi küresel piyasalarda tedirginliğe neden olurken dolar\TL'de yukarı yönlü artışlar görülmeye başlandı. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi?' sorusunu araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin geldi. Rekor için tarih verip uyardı. Rakamı duyan döviz bürosuna koşacak.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili bomba bir tahminde bulundu. Ekonomik yorumları ile sık sık gündeme gelen Selçuk Geçer bu sefer rekor için tarih vererek uyardı. Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Rekor için tarih verip uyardı. Dolarda görülmemiş rakama hazır olun. Rakamı duyan döviz bürosuna koşacak! İşte Selçuk Geçer'in piyasa yorumu ve dolar tahmini...

SELÇUK GEÇER'DEN BOMBA TAHMİN

Piyasalarda yaşanan son durumları değerlendiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, paranın bir gecede buharlaşabileceği riski olurken bu riskin farkında olarak dolar ve altın yatırımcılarının daha dikkatli ve uyanık olmaları gerektiğini belirtti. Özellikle ABD Federal Rezerv'in faiz oranlarındaki artışın, doların değerindeki dalgalanmaları daha da güçlendirdiğini ifade etti.

yeni-proje-2024-05-21t102843-857.jpg

SELÇUK GEÇER TARİH VEREREK UYARDI: RAKAMI DUYAN DÖVİZ BÜROSUNA KOŞACAK

'Dolar yükselecek mi düşecek mi?' sorusuna yanıt veren Selçuk Geçer, kritik bir uyarıda bulundu. Dolar kuru için rekor tahminde bulunan Selçuk Geçer, yatırımcıları uyardı. Geçer, yaptığı açıklamada dolar kurunun 100 TL seviyelerine ulaşabileceğini ifade etti.

21 MAYIS DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Son kapanışını 32.2197 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 32.2165 liradan, satış fiyatı ise 32.223 liradan işlem görüyor.

yeni-proje-2024-05-21t102906-490.jpg

EURO NE KADAR?

%0.1'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor.Bir önceki kapanışını 35.0255 TL'den yapan euro şu anda 35.0154 TL alış ve 35.0357 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN