SGK'dan emekli maaşı alanlara ek ödeme müjdesi! 3.000 TL detayları belli oldu, o bankalar anında yatıracak

SGK'dan emekli maaşı alanlara ek ödeme müjdesi! 3.000 TL detayları belli oldu, o bankalar anında yatıracak

Emeklilerin yüzünü güldürecek müjdeli haber geldi. SGK emekli maaşlarına ek ödeme müjdesine dair detaylar paylaşıldı. O bankalar tarafından anında emekli hesaplarınıza yatırılacak. Yeni bir ödeme haberi ile emeklilerin gündemine oturan 3.000 TL'lik ödeme onaylanır onaylanmaz yatacak. İşte tüm detaylar...

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından emeklilere müjdeli haber geldi. Emekli maaşı alan vatandaşlar için 3.000 TL ödeme yapacağı duyuruldu. Nakit ödeme için emekli maaşı alan tüm vatandaşların faydalanabileceği vurgulanırken, yeni kampanyada 3.000 TL alan vatandaşlar uygun faizler ile hızlı bir ödeme imkânı sunulacak.

EMEKLİ VATANDAŞLARA 3.000 TL

SGK üzerinden emekli maaşı hesabınız aracılığıyla birlikte alabileceğiniz bu ödeme kamu bankaları için geçerlidir. Emekli maaşı alan vatandaşlar Ziraat Bankası, Vakıbank ve Halkbank üzerinden gerçekleştireceği başvuru ile bu kampanyadan faydalanabilecek.

Ülkemizde yer alan 3 kamu bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar şartları sağlaması halinde kredi ödemelerini anında hesaplarında görebilecek. Kredi ödemeleri paylaşılan bilgilere göre 5 dakika içerisinde hesaplara yatırılıyor.

1556978496992-19-eko-emekli-kuyrugu.jpg

5 DAKİKA İÇERİSİNDE HESABINIZDA

SGK üzerinden emekli maaşı alıyorsanız bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Yararlanabilmek için yapmanız gereken emekli maaş hesabınızın aracılığı ile başvuruda bulunmak. Başvuru için kredi şartlarına uygun olmanız gerekir. Olumlu bir başvurunun ardından internet bankacılığı uygulaması üzerinden kısa sürede bu kredi ödemelerini gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil uygulamalar üzerinden istediğiniz bankayı seçerek (Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank) başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için geçerli olan bu teklif kısa sürede sonuçlanıyor. İhtiyaç kredisi bu bankalar üzerinden hızlı bir şekilde kullandırılırken, SGK üzerinden maaş alan emekliler için verilen 3.000 TL kredileri acil ihtiyaç zamanlarında kullanabilirsiniz. Kredi ödemelerini geri yapmanız durumunda 3.000 TL limitlerinin her zaman açık tutularak, nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN