Sürücüler isyan etmişti! Yılda 4 kez MTV alınacak iddialarına yanıt: Beklenen resmi açıklama geldi

Sürücüler isyan etmişti! Yılda 4 kez MTV alınacak iddialarına yanıt: Beklenen resmi açıklama geldi

Sürücüleri isyan ettirmişti! Şimdi de yılda 4 kez MTV alınacak iddiası ortalığı karıştırdı! O iddialara yanıt geldi! İşte resmi açıklama...

Bugün bazı haber kaynaklarında araç sahiplerini endişelendiren iddialar dolaştı. Bu iddialara göre, bütçe açığı nedeniyle motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) yılda 4 kez alınacağı öne sürüldü. Ancak, resmi makamlardan gelen açıklama bu iddiaları yalanladı.

YILDA 4 KEZ MTV ALINACAĞI İDDİALARINA YANIT

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, MTV'nin yılda 4 kez alınacağına dair ortaya atılan iddiaları reddetti. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın böyle bir çalışması olmadığı belirtildi.

Merkezden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan, 'Yılda 4 kez motorlu taşıtlar vergisi (MTV) alınacak' iddiası doğru değildir. İddia edilenin aksine Hazine ve Maliye Bakanlığının böyle bir çalışması bulunmamaktadır. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik mesnetsiz iddialara itibar etmeyiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN