Tarihin en büyük dolandırıcılığı yolda! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'dan gram altın uyarısı

Tarihin en büyük dolandırıcılığı yolda! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'dan gram altın uyarısı

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Artan enflasyon ile birlikte hızla yükselişe geçen gram altın ile ilgili flaş bir karar alındı. Artık 1 gramın altındaki altın üretimi sona erdi. Yani artık 0,50 gram ve 0,25 gram altın üretimi yapılamayacak. Alınan karar büyük tepkilere neden olurken Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan herkesi şoke eden uyarı geldi. Tarihin en büyük dolandırıcılığı yolda! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'dan gram altın uyarısı. Sakın bu hataya düşmeyin!

Dolar kurundaki yükselişle birlikte peş peşe rekor kıran altın fiyatları ile ilgili flaş bir duyuru yapıldı. Alınan kararla 1 gramın altındaki altın üretimi sona erdi. Yani artık 0,50 gram ve 0,25 gram altın üretimi yapılamayacak. Alınan karar büyük tepkilere neden olurken bir uyarı da Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan geldi. Sakın bu hatayı yapmayın. Tarihin en büyük dolandırıcılığı yolda! İşte Özgür Demirtaş'ın dikkat çeken açıklamaları...

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN KORKUTAN UYARI: SAKIN BUNU YAPMAYIN!

Gram altın için alınan karar kuyumcular odası ve ekonomistler tarafından büyük tepki çekti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu kararın yanlış olduğu ve bir an önce vazgeçilmesi gerektiğini söyledi. Bir tepkide Özgür Demirtaş'tan geldi. Demirtaş da alınan kararın ters etki yaratacağını açıkladı ve dolandırıcılığa dikkat çekti.

gfgffg-61.jpg

TARİHİN EN BÜYÜL DOLANDIRICILIĞI...

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş, alınan kararın dolandırıcılığa yol açacağını belirterek şunları söyledi:

"İthalata Kota koymak yerine insanların neden Altın aldığını sorgulamalı. İnsanlar faizin baskılandığı yerde kendilerini ENFLASYONDAN korunmak için değişik enstrümanlara yöneliyorlar Enflasyon kötülüklerin anasıdır. Onu yok etmeden, sonuçlarıyla mücadele etmek YANLIŞTIR.

gfgffg-60.jpg

1 gram altı Altın satışının yasaklanması, DOLANDIRICILARA yol açar. İnsanlar adına toplu altın alacağını iddia eden dolandırıcılar çıkar. Bu tip yasaklar yerine, insanların ENFLASYONDAN korunacağı yolları neden kapattık diye düşünmek lazım… Siz yolları kaparsanız, insanlar alternatif yatırıma yönlenirler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN