Tesla Cybertruck'ı kullanan ilk Türk ünlü! Bu özelliği hiç konuşulmamıştı... Ümit Erdim notunu verdi

Arabalara olan ilgisiyle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Ümit Erdim, bu defa da Tesla’nın tankı olarak bilinen Cybertruck'ı denedi. Şu ana kadar bu özelliği neredeyse hiç konuşulmamıştı. İşte Ümit Erdim’den Tesla Cybertruck notu.

Oyuncu ve sunucu Ümit Erdim, arabalara olan merakıyla sosyal medyada en çok konuşulan ünlü isimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Arabalara ilişkin yaptığı değerlendirmeler bu alanla ilgilenen kişilerin dikkatini çekerken, Ümit Erdim bu defa Amerika’nın Dallas eyaletine giderek Tesla’nın tankı olarak nitelendirilen Cybertruck'ı denedi. Söz konusu bu modeli kullanan ilk Türk ünlü olarak da tarihe geçti.

yeni-proje-5-001.jpg

ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Ümit Erdim, 3 ton ve 600 beygir gücündeki Tesla Cybertruck’ı adeta öve öve bitiremedi. Bunun yanı sıra “Garip ve sıra dışı olduğu için ben aracı beğendim” ifadeleriyle duygularını paylaştı.

yeni-proje-7-001.jpg

547 km menzili olan aracın yolda büyük ilgi çektiğini söyleyen Erdim, aracın içi ile ilgili olarak “Dünyanın en sade tasarımı olabilir” dedi.

yeni-proje-6-002.jpg

TESLA CYBERTRUCK ÖZELLİKLERİ

  • Çeki Kapasitesi: 11,000 Ibs (4.99 ton)
  • Motor Gücü: 845 HP.
  • 0-100 Süresi: 2.6 saniye.
  • Tahmini Teslimat Tarihi: 2024.
  • Tork: 10 bin 296 Ib-ft.
  • Tahmini Menzil: 540 km.
  • Maksimum Hız: 130 MPH.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN