Togg almak isteyenlerin hayalleri suya düştü! Ön sipariş tarihi yeniden belirlendi! İşte yeni tarih

Togg almak isteyenlerin hayalleri suya düştü! Ön sipariş tarihi yeniden belirlendi! İşte yeni tarih

TOGG hayali kuran vatandaşlar hayallerini bir süre daha ertelemek zorunda kaldı. Ön sipariş için farklı yöntemler gündemde yer alırken Bunlardan biri de Trumore uygulaması olarak karşımıza çıkmaktadır. Ön sipariş vermek isteyen kişiler uygulamaya ulaşmakta zorlanırken konu hakkında açıklamalarda peş peşe geldi. İşte TOGG ön sipariş hakkında merak edilen o tarih…

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG sahibi olmak isteyen vatandaşlar aylar öncesinden hayal kurmaya başladı. Son günlerde çalışmalar hızlanırken vatandaşlar da otomobilin çıkış tarihi hakkında araştırma yapmaya başladı. Milyonlarca vatandaş tarafından merakla beklenen TOGG otomobil ön siparişleri yoğun ilgiyle karşılandı. Trumore uygulaması üzerinden sipariş vermek isteyenler ise yoğunluk nedeniyle bazı sorunlar yaşadı. Yapılan açıklama kapsamında ön sipariş işlemlerine bir süre ara verileceği duyuruldu. İşte TOGG ön sipariş hakkında merak edilen o tarih…

TOGG YOĞUN İLGİ İLE KARŞILANDI


Yıllardır çalışmaları devam eden Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG için nefesler tutuldu. Son dönemde çalışmalar hızlanırken vatandaşlar da ön sipariş vermek için birbiriyle yarışa girdi. TOGG sahibi olmak isteyen kişiler Trumore uygulaması üzerinden sipariş ver oluşturmaktadır. Yüzüncü yıla özel seri olarak çıkarılan TOGG modelleri için ön sipariş işlemleri sekteye uğradı. 2023 adetlik NFT koleksiyonu açık artırma ile uygulama üzerinden satışa çıkarılacaktı. Ancak uygulamada yoğunluk yaşanması bazı sorunları da beraberinde getirdi.

togg-teslim.jpg
Uygulamaya yüklenen milyonlarca vatandaş erişim sistemini çökertti. Bu kapsamda birçok kişi erişim sorunu yaşarken konu hakkında açıklamalar da TOGG’dan geldi. Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunan TOGG geçici süreliğine NFT alımlarını kapattığını duyurdu.

TRUMORE ÜZERİNDEN NASIL NFT ALINIR?


Uygulama üzerinden NFT satın almak isteyen kişilerin izlemesi gereken adımlar şu şekildedir:

  • Uygulamaya giriş yaptıktan sonra dijital varlık cüzdanı oluşturmanız gerekiyor.
  • Avalanche C-Chain Destekleyen dijital varlık platformu üzerinden ya da cüzdan kullanarak Avax transferi yapınız.
  • Uygulamada Açık artırma ile satışa sunulan NFT'leri almadan önce inceleme yapmanız gerekmektedir.
  • Açık arttırma başladığında ise en yüksek teklifi vererek beklemeye geçiniz.
  • Dilerseniz “Hemen Al” fiyatını ödeyerek kalan süreyi beklemeden seçtiğiniz NFT’ye ve 2023 adet Togg özel seri otomobilinden birini satın alma hakkına sahip olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN