Tüp fiyatları nisan ayı ile birlikte şaşırttı! Ocak söndürmeyen indirim... Yemeklerinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz!

Tüp fiyatları nisan ayı ile birlikte şaşırttı! Ocak söndürmeyen indirim... Yemeklerinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz!

Sürekli olarak zamlanan tüp fiyatları nisan ayı ile birlikte kullanıcıyı şaşırttı. Genellikle zam haberleri ile gündemde yer alan tüp fiyatları nisan ayı ile birlikte indirime gitti. Tüp kullanıcılarını şaşırtan haber ile birlikte tüpü bitenler soluğu bayi de aldı. 2023 yılı ile birlikte ilk indirimini alan tüp fiyatları merak konusu oldu. İşte indirim sonrası güncel tüp fiyatları...

AYGAZ, İPRAGAZ VE BİZİMGAZ TÜP FİYATLARI DÜŞTÜ!

Tüp fiyatlarında yaşanan zamlı süreç nisan ayı ile birlikte son buldu. 4 Nisan 2023 tarihi itibariyle indirim gelen tüp fiyatları gündemde yer aldı. Akaryakıt fiyatları ile ilişkilendirilen tüp fiyatlarına yansıyan indirim ise vatandaşları memnun etti.

2023 yılında devam eden zamlı tüp süreci nisan ayı ile birlikte son buldu. 2022 yılının en çok zamlanan ürünlerinden birisi olan tüp fiyatları nihayet indirime gitti. Daha öncesinde sürekli olarak zam haberleriyle vatandaşın omuzuna yük üstüne yük bindiren tüp fiyatları bu kez yük eksiltmeyi başardı.

Tüp fiyatlarında yaşanan düşüş ile birlikte vatandaşlar güncel tüp fiyatlarını araştırmaya başladı. Yapılan indirim ile birlikte Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz tüp fiyatları düştü...

1525978.webp

AYGAZ NİSAN AYI GÜNCEL TÜP FİYATI

Aygaz 12 Kg. Tombul Ev Tüpü fiyatı 355 TL

Aygaz 12 Kg. Mini Valfli Uzun Ev Tüpü fiyatı 350 TL

Aygaz Maksi Tombul tüp fiyatı 375 TL

Aygaz Mini tüp fiyatı 77 TL

04-img-6093-murat-germen11.jpg

İPRAGAZ NİSAN AYI GÜNCEL TÜP FİYATI

İpragaz Piknik Tüpü 2 kg fiyatı 68 TL

İpragaz Ev Tüpü 12 kg fiyatı 340 TL

İpragaz Ticari Tüp 24 kg fiyatı 687 TL

İpragaz Sanayi Tüpü 45 kg fiyatı 1275 TL

İpragaz Propan Tüpü 45 kg fiyatı 1361 TL

mutfak-tuplerine-kara-kara-dusunduren-zam-tupler-de-zamdan-nasibini-aldi-iste-guncel-tup-fiyatlari-9885.jpg

BİZİMGAZ NİSAN AYI GÜNCEL TÜP FİYATI

Bizimgaz 2 kg Piknik Tüpü fiyatı 68 TL

Bizimgaz 12 kg Ev Tüpü fiyatı 340 TL

Bizimgaz 24 kg Ticari Tüp fiyatı 687 TL

Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü fiyatı 1275 TL

Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü fiyatı (Propan) 1361 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN