Ülker, kek fabrikasını taşıyor

Ülker, kek fabrikasını taşıyor

Ülker, Esenyurt'taki kek fabrikasını Gebze'deki üretim tesisine taşınacağı açıklandı. Açıklamada, satışına karar verilen fabrikadaki çalışanlarının diğer üretim tesislerinde istihdam edileceği ifade edildi.

Ülker, kek üretimi yaptığı Esenyurt'taki fabrikasının taşınmasına karar verdi.

Dünya'nın haberine göre Esenyurt'taki fabrikanın Gebze'deki üretim tesisine taşınacağı belirtilirken, taşınma işlemi 2021 yılı sonuna kadar kademeli olarak hayata geçirilecek.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, operasyonel verimlilik ve entegrasyon çalışmaları kapsamında, Esenyurt fabrikasında üretimi yapılan kek işini, kek üretiminde kalite, verimlilik ve rekabet avantajını arttırma stratejisi dahilinde Gebze fabrikasında yer alan ve genişleme projeleri için ayrılan alana taşınmasına ve Esenyurt'taki binanın arsasıyla beraber satılmasına karar verildiği belirtildi.

Açıklamada, satışına karar verilen fabrikadaki çalışanlarının diğer üretim tesislerinde istihdam edileceği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN