Ünlü giyim devi iflas bayrağını çekti! 50 mağazası apar topar kapatıldı: Binlerce çalışan kapı dışarı edildi

Ünlü giyim devi iflas bayrağını çekti! 50 mağazası apar topar kapatıldı: Binlerce çalışan kapı dışarı edildi

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz tüm sektörleri etkilemiş durumda. Ham madde fiyatlarındaki artış ve tedarik sorunu şirketleri iflas sürüklerken gelen son dakika bilgisi piyasaları altüst etti. Ünlü giyim devi iflas bayrağını çekti! 50 mağazası apar topar kapatıldı. Binlerce çalışan kapı dışarı edildi.

Pandemiden sonra yaşanan ekonomik kriz etkilerini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle Avrupa'da devam eden Rusya-Ukrayna savaşı, Orta Doğu'da yaşanan İsrail-Filistin gerilimi küresel piyasaları tedirgin etmiş durumda. Ham madde fiyatlarındaki artış şirketleri zorlarken iflas haberleri peş peşe gelmekte. Son olarak gelen bilgi piyasaları şaşkına çevirdi. Ünlü giyim devi iflas bayrağını çekti! 50 mağazası apar topar kapatıldı.

ÜNLÜ GİYİM DEVİ İFLAS ETTİ

İflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Son olarak Almanya'nın en büyük giyim mağazalarından olan Peek & Cloppenburg geçtiğimiz yıl iflas başvurusu yapmıştı. Dev şirketin iflası kabul edildi.

yeni-proje-2024-04-09t123831-047.jpg

50 MAĞAZASI KAPANDI! BİNLERCE ÇALIŞAN İŞSİZ KALDI

Dünyanın her yerine satış yapan Peek & Cloppenburg, ekonomik krize daha fazla dayanamadı. Yaşanan ekonomik zorluklardan dolayı dev şirket 50 mağazasını kapatmak zorunda kaldı.

yeni-proje-2024-04-09t123856-837.jpg

Buda şu demek oluyor binlerce çalışanın işisiz kalacağı...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN