Uygun fiyata arsa sahibi olun! Milli Emlak açıkladı: O illerde satışlar başladı! 6 arazi 8 taksit…

Uygun fiyata arsa sahibi olun! Milli Emlak açıkladı: O illerde satışlar başladı! 6 arazi 8 taksit…

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan uygun fiyatlı arsalar vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Farklı şehirlerde farklı fiyatlarla satışa sunulan arsalara bir yenisi eklendi.6 adet arazi 8 taksitle satışa çıkarılıyor. İşte Milli Emlak arsa detayları…

Yozgat'ın Yerköy ve Eskişehir'in Mahmudiye ilçelerinde 6 adet arazi 8 taksitle satışa çıkarılıyor. Arsaların satış fiyatları merak konusu olurken Milli Emlak detayları paylaştı. İşte Milli Emlak arsa detayları…

UYGUN FİYATLI ARSA FIRSATI

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde 2 adet tarla ve 1 adet ham Toprak cinsinden olacak şekilde 3 adet arazi için satış ihalesi başlatan Milli Emlak 16 Mayıs 2024 tarihinde saat 11.00'de ihalenin gerçekleştirileceğini duyurdu.

satilik-arsa.jpg

Yerköy ilçesinde yer alan arazilerin büyüklükleri ise 4 bin 280, 5 bin 519 ve 10 bin 490 metrekare olarak açıklandı. Gayrimenkullerin geçici teminat bedellerinin 22 bin TL ile 53.000 TL arasında değiştiği duyuruldu.

Yozgat'ta satışa çıkarılan arazi bedellerinin 110.000 TL'den başladığı belirtilirken 265.000 TL'ye kadar yükseldiği ifade edildi. Arsa satın almak isteyenlere 8 eşit taksitle ödeme seçeneği sunuluyor.

ESKİŞEHİR'DE ARSA FIRSATI

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde Milli Emlak tarafından toplam 3 arazi satışa çıkarılıyor. 21 Mayıs saat 10.30'da satış ihalesinin düzenleneceğini belirten Milli Emlak arazilerin tarla ve ham toprak cinsinden olduğunu duyurdu.

arsa-satisi-1.jpg

Eskişehir Mahmudiye'deki arazilerin büyüklükleri 765,28 metrekare, 15 bin 129 metrekare ve 24 bin 727 metrekare olduğunu açıkladı. Gayrimenkullerdeki geçici teminat bedellerinin ise 161 bin TL'den başladığı ifade edilirken satış bedellerinin 537.000 TL olduğu aktarıldı. Araziler için 8 eşit taksitle ödeme seçeneği sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN