Uzman isim tarih vererek uyardı! O tarihte altın ve dolar yatırımcısı dikkat etsin: Güncel tahminler paylaşıldı

Uzman isim tarih vererek uyardı! O tarihte altın ve dolar yatırımcısı dikkat etsin: Güncel tahminler paylaşıldı

Yatırım piyasasındaki hareketlilik ile birlikte uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Uzman isimler tarafından yapılan açıklama ile altın ve dolar yatırımcılarına uyarılar geldi. Borsa'ya dair yeni tahminlerini paylaşan uzman isim tek tek açıkladı. İşte tüm detaylar...

UZMAN İSİMDEN KRİTİK DEĞERLENDİRME

Altın ve dolar piyasasına dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Piyasalarda yaşanan hareketlilik ile birlikte gündem sürekli olarak değişiyor. Türkiye'de yaşanan kritik seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte hareketlenen altın ve dolar piyasası yatırımcıların yüzünü güldürüyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan gelen açıklama ile birlikte yatırımcılar tedirgin bir hal aldı. Son dakika açıklamasında bulunan uzman isim milyonlarca yatırımcının dikkatini çekti. Borsaya dair tahminlerini paylaşan Hatice Kolçak, Mehmet Şimşek fiyatlanmasına değindi.

yarina-dikkat-11655200179.webp

MEHMET ŞİMŞEK AÇIKLAMASI

Son günlerde borsada Mehmet Şimşek fiyatlanmasının hâkim olduğunu belirterek, yükselişin ilerleyen günlerde devam edeceğini vurguladı. Hatice Kolçak açıklamasıyla birlikte Mehmet Şimşek'in devir teslim töreni ile birlikte yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Mehmet Şimşek törende yaptığı açıklamasında, Türkiye'nin rasyonel bir semine dönmesinin dışında başka bir seçeneği olmadığını vurguladı. Konuşmasının devamında ise kurallara dayalı Türkiye ekonomisinin refaha dönmesinin önemli olduğunu açıkladı. Makro finansal istikrarın öncelikli hale getirileceğini ve zaman kaybetmeden çalışmaların başlayacağını duyurdu. Enflasyona da değinen Mehmet Şimşek, enflasyonu tek haneye düşürme hedefini paylaştı.

unlu-ekonomistten-yatirimcilari-yikan-haber-altin-ve-dolar-cakiliyor-h50481-f103e.jpg

BORSA TAHMİNİ

Mehmet Şimşek'in açıklamaları üzerine değerlendirmelerde bulunan Hatice Kolçak, tahminlerini de paylaştı. Borsanın önemine değinen uzman isim Mehmet Şimşek'in fiyatlanmasına dair açıklamalarda bulunarak beklentilerin satın alındığını ve gerçekleştiğini ifade etti.

Borsada yükseliş bekleyen Hatice Kolçak, 5200 ve üzerinde hız beklerken, 5 binin altında risk olduğunun altını çizdi. İlerleyen günlerde eskisi kadar düşüşlerin yaşanmayacağını öngördüğünü belirtti. Dip fiyatların görüldüğünü belirten

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN