Volvo olsa beğenirsiniz ama bu Togg! Togg ve Mercedes kaza yaptı! Görenler gözlerine inanamadı

Volvo olsa beğenirsiniz ama bu Togg! Togg ve Mercedes kaza yaptı! Görenler gözlerine inanamadı

Togg ve Mercedes kaza yaptı! Seyir halindeki iki araç resmen birbirine girdi! Kazanın ardından bölgedeki vatandaşlar araçların son halini cep telefonu kameralarıyla kaydettiler. Togg'un kaza sonrası hali ise şaşkına çevirdi...

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Konya'da Beyşehir Çevre Yolu üzerinde meydana gelen bir kazaya karıştı. Kazada, seyir halindeki Togg otomobile aynı yönde seyreden bir Mercedes marka araç arkadan çarptı. Olayın şokunu yaşayan vatandaşlar, kaza sonrasında araçların durumunu inceledi.

MERCEDES TOGG'A ÇARPTI

mercedes-togga-carpti.jpg

Togg'un sağlamlığı bir kez daha gözler önüne serilirken, çarpmanın etkisiyle Mercedes marka araçta maddi hasar meydana geldi. Kazaya karışan Togg'ta ise herhangi bir hasar olmaması, aracın sağlam yapısını vurguladı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Bu Volvo olsa beğenirsiniz ama bu Togg" diyerek esprili bir şekilde olayı ele aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN