Yanınızda fazladan para götürün! Pide fiyatlarına zam! Artık o fiyattan satılacak

Yanınızda fazladan para götürün! Pide fiyatlarına zam! Artık o fiyattan satılacak

Ramazan ayının dumanı tüten sıcacık pidelerinden üzen haber geldi. İftar ve sahur sofralarının olmazsa olmazı pidelere zam haberi geldi. Pide almaya giden yanında fazladan para bulundursun. O şehirde fiyatlar değişti. Artık bu rakamlardan satılacak. İşte güncel pide fiyatları…

Ramazan ayında pide almak için fırına giden Kayserililer artan fiyatlarla şaşkına dönüyor. Kayseri'de yaşayanları üzen haber geldi. Ramazan ayında olmazsa olmaz lezzetler arasında yer alan ramazan pidesi fiyatlarında artışa gidildi. Peki, Kayseri'de pide fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detaylar…

PİDE FİYATLARINA ZAM YAPILDI

Artan maliyetler, enflasyon ile birlikte artan fiyatlar da sık sık gündemde yer alıyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte pide fiyatları da en çok tartışılan konulardan biri haline dönüştü. Her şehirde farklı fiyat tarifesi uygulanırken Kayseri'de yaşayanlar aldığı haber ile çok üzülecek.

ramazan-pidesi-3.jpg

Fiyatlardaki son değişiklik ile birlikte ramazan pidesi, somun ekmek fiyatlarında artış yapıldığı duyuruldu. Somun ekmek fiyatlarının sabit kaldığı belirtilirken 200 gram somunun fiyatı 6,5'ye satılırken 320 gram pidenin fiyatı 15 TL'ye yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN