Ramazan ayının ucuz pidesi! Her yerde 25 TL’ye satılıyor… Orada 300 gramı sadece 10 TL

Ramazan ayının ucuz pidesi! Her yerde 25 TL’ye satılıyor… Orada 300 gramı sadece 10 TL

Ramazan sofralarının vazgeçilmez pideler sofraları süslerken fiyatları da tartışma konusu olmaya devam ediyor. O ilçede yaşayanlar 300 gramlık Ramazan pidesi için sadece 10 TL ödüyor. İşte Ramazan'ın en ucuz pidesi…

Ramazan ayının simgesi olan ramazan pideleri de her sofrada yerini almaya devam ediyor. Her yerde 20-25 TL'den satılan ramazan pidesinin fiyatı orada sadece 10 TL'den tezgahları süslüyor. İşte Ramazan'ın en ucuz pidesi…

RAMAZAN'IN EN UCUZ PİDESİ

Ramazan ayı ile birlikte artan fiyatlar vatandaşın bütçesini zorlarken pide almakta neredeyse güç bir hal almaya başladı. Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti pideler için farklı fiyatlar belirlenirken Yenişehir'de 300 gramlık Ramazan pidesi sadece 10 TL'den tezgahları süslüyor.

pide-10-tl-ramazan.jpg

Türkiye genelinde 300-350 gram Ramazan pidesinin fiyatı 20-25 arasında satılırken Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 300 gramlık Ramazan pidesi 10 TL'den satılıyor. Vatandaşlar duyduğu fiyatlardan memnun olduğunu belirtirken yumurtalı susamlı 300 gramlık pidenin fiyatı ise 12 TL olarak belirtildi.

Yalnızca pide fiyatları değil diğer ürünlerdeki uygun fiyattan da memnun olduğunu belirten vatandaşlar ürünlerin kaliteli olmasından da memnuniyet duyduğunu belirtti. Yenişehir Belediyesi YESAŞ Ekmek’i vatandaşlarla buluşturan Belediye Başkanı Davut Aydın'a da teşekkürlerini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN