Beşiktaş'ta yüzyılın transferi gerçek oluyor! Hasan Arat kapılarını çaldı. 50 milyon euroluk dünya yıldızı bedavaya geliyor

Beşiktaş'ta yüzyılın transferi gerçek oluyor! Hasan Arat kapılarını çaldı. 50 milyon euroluk dünya yıldızı bedavaya geliyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için kollar sıvandı. Teknik direktör arayışları sürerken siyah-beyazlı yönetim kadroyu güçlendirmek için ucuz yoldan dünya yıldızlarını İstanbul'a getirmeye çalışıyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ta yüzyılın transferi gerçek oluyor. Başkan Hasan Arat kapılarını çaldı. 50 milyon euroluk dünya yıldızı bedavaya geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük kayıplar yaşayan Beşiktaş, yoluna Türkiye Kupası ile devam etmekte. Adını finale yazdıran siyah-beyazlılarda gelecek sezon için çalışmalar başladı. Kadroyu güçlendirmek isteyen yönetim aradığı ismi buldu. Taraftarlar bu simi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'ta yüzyılın transferi gerçek oluyor! Başkan Hasan Arat kapılarını çaldı. 50 milyon euroluk dünya yıldızı bedavaya geliyor.

BEŞİKTAŞ'TA YÜZYILIN TRANSFERİ GERÇEK OLUYOR

Trendyol Süper Lig’de kan kaybeden Beşiktaş, önünde kalan tüm maçları kazanmak istiyor. Siyah-beyazlılar bu kapsamda 37.haftada Hatayspor, 38.haftada ise Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Hedef ise 3 puan ile sahadan ayrılmak. Beşiktaş, bu iki maçın dışında sezonun en kritik maçına 23 Mayıs Perşembe günü çıkacak. Siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası final maçında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş aradığı ismi sonunda buldu. Şafak Malatya’nın haberine göre Başkan Hasan Arat, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’dan ayrılan Fransız stoper Raphaël Varane için harekete geçti.

yeni-proje-2024-05-17t112801-824.jpg

50 MİLYON EUROLUK YILDIZ OYUNCU BEDAVAYA GELİYOR

Beşiktaşlı yöneticilerin bu transfer için harekete geçtiği ifade edildi. Futbolcu anlaşma sağlanırsa bonservis bedeli olmadan transfer edilecek. Taraftarlar ise şimdiden heyecana boğulmuş durumda.

yeni-proje-2024-05-17t112829-432.jpg

Kariyerine Fransız ekibi Lens’te başlayan Varane, 2011 yılında, 11 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid’e transfer oldu. Fransız futbolcu, 2021 yılında Real Madrid’den 40 milyon euro bonservis karşılığında Manchester United’a gitti. 31 yaşındaki futbolcu için bugüne kadar 51 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Varane bu sezon 30 maçta forma giyerken 1 de gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN