Yapı Kredi bekleyen havale ne demek?

Yapı Kredi bekleyen havale ne demek?

Haftanın ilk gününde Yapı Kredi’de yaşanan sorun gündemde yer alıyor. Bireysel bankacılık hizmetleri kapsamında mobil uygulamaya erişim sağlayamayan kullanıcılar Yapı Kredi çöktü mü? sorusunun yanıtını arıyor. İşte Yapı Kredi havale hatası…

Yapı Kredi kullanıcıları mobil uygulama üzerinden işlem yapmak isterken bir hata ile karşılaşmaktadır. Sisteme erişim sağlayamayan vatandaşlar uygulamanın neden açılmadığını araştırıyor. Online bankacılık ve mobil bankacılık üzerinde görülen hata sonrasında müşteriler yetkililerden açıklama bekliyor. İşte Yapı Kredi havale hatası…

YAPI KREDİ ÇÖKTÜ MÜ?

Yapı Kredi kullanıcıları mobil uygulama ve online uygulama üzerinden işlemlerini hallederken karşılaştıkları sorun hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Bankada yaşanan yoğunluk nedeniyle uygulamaya erişim sağlayamayan vatandaşlar, tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz uyarısı ile karşı karşıya kaldılar.

Mobil uygulama üzerinde görülen problem internet sitesi üzerinden de yaşanmaktadır. Konu hakkında açıklama beklenirken henüz Yapı Kredi yetkililerinden bir açıklama yapılmadı.

Yapı Kredi

YAPI KREDİ MOBİL NEDEN AÇILMIYOR?

Akıllı telefonlarından ve bilgisayar Yapı Kredi uygulamasına girmek isteyen kişiler haftanın ilk gününde bir problemi ile karşı karşıya kaldı. Sisteme erişim sağlayamayan müşteriler yoğunluk nedeniyle mobil uygulamaya ve internet bankacılığına giriş yapamıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN