Yaprak sarması değil altın sarması! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın paylaştığı sarmanın tane fiyatı gündem oldu

Yaprak sarması değil altın sarması! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın paylaştığı sarmanın tane fiyatı gündem oldu

Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın son paylaşımı gündem oldu. Ünlü bir mobilya mağazasında çektiği görüntüyü sosyal medyadan yayınlayan Demirtaş’ın paylaşımındaki sarmanın tane fiyatını gören şaştı kaldı…

Geçtiğimiz günlerde ekonomiyi değerlendiren Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Ne yazık ki size iyi haberler veremem” diyerek endişelerini aktarmış ve “Kötünün kötüsü” diyerek de eklemişti. Ekonominin yıl sonuna kadar daha da kötüleşeceğini tahmin eden Demirtaş, son paylaşımıyla da yine dikkat çekmeyi başardı.

“BAŞKA BİR ŞEY SÖYLEMEME GEREK KALMADI”

Sosyal medya hesabı üzerinden ekonomik sorunlarla ilgili saptama ve önerilerini sık sık paylaşan Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, yine mevcut durumu gözler önüne seren bir paylaşıma imza attı.

Montaja hazır mobilya, mutfak aletleri ve ev aksesuarları tasarlayan ve şubelerinde uygun fiyatlı hizmet veren restoranı bulunan İKEA’ya giden Demirtaş, oradan bir fotoğraf paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-05-28-231035.png

“Benim başka bir söz söylememe gerek kalmadı” notunu düşen Demirtaş’ın paylaşımında, adet yaprak sarma fiyatının 10 TL olması dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN