Yatırımcılar sabaha beş parasız uyanacak! Tarih ve rakam vererek uyardı: Yatırımını ona yapanlar dikkat

Yatırımcılar sabaha beş parasız uyanacak! Tarih ve rakam vererek uyardı: Yatırımını ona yapanlar dikkat

Yatırımcılarına bir uyarı daha geldi. Ünlü ekonomist kritik bir uyarıda bulunarak, piyasa değerlendirmesinde bulundu. Bu yatırımı tercih edenlerin bir gecede beş parasız kalabileceğinden bahsetti. İşte o yatırım aracı...

Ünlü ekonomistten yatırımcıya kritik uyarı yapıldı. Bu yatırımı yapanların bir sabah beş parasız uyanacaklarını işaret eden ekonomist tarih ve rakam verdi. Yatırımını ona yapanlar dikkati elden bırakmasın. İşte tüm detaylar...

BİR GECEDE PARASIZ KALABİLİRSİNİZ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasayı değerlendirdi. Yatırımcılara seslenen Geçer, kritik bir uyarıda bulundu. O yatırım araçlarının risklerinden bahsederek, "Bir gecede parasız kalabilirsiniz!" ifadelerini kullandı. Tarih ve rakam vererek uyaran Geçer, riskleri gözler önüne serdi.

51f980a8349e4baf83aaa745a286f946.jpeg

BÜYÜK KAYIPLAR YAŞANABİLİR

Bitcoin ve doları işaret eden Geçer, ani düşüşler yaşanabileceğinden bahsetti. Büyük kayıplara sebep olacak bu düşüşlerde bitcoin örneğini verdi. Bir sabah bitcoinin 30 bin dolara kadar gerileyebileceğini söyleyerek yatırımcıların büyük kayıp yaşayabileceğinden bahsetti.

Altın tarafında da değerlendirmeler yapan Geçer, ons altının 2400 dolara kadar yükselebileceğini fakat bunun aksinin de yaşanabileceğini belirtti. Ani bir düşüş halinde ons altın 1900 - 1800 seviyelerine kadar gerileme yaşayabileceğini duyurdu.

dolar-kuru-puhp.jpg

DOLAR 100 TL OLABİLİR

Piyasada düşüşler olduğu gibi yükselişlerin de olabileceğini söyleyen Geçer, dolar kurunda 100 TL'yi işaret etti. Dolar kurundaki abartı senaryosuyla yatırımcıları uyaran Geçer, doların değer kaybının daha yavaş ve istikrarlı bir şekilde olmasının daha olası olduğunu da paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN