Yeni doğan bebeğin ilk altını belediyeden! Başvurular bugün başladı: Doğum yapan annelere ödenecek

Yeni doğan bebeğin ilk altını belediyeden! Başvurular bugün başladı: Doğum yapan annelere ödenecek

Artık yeni doğan bebeğin ilk altını belediyeden olacak. O belediye annelere güzel haberi duyururken, başvuruların başladığı da belirtildi. İşte, sadece doğum yapan annelere ödenecek o ödeneğin detayları…

Yeni doğum yapan annelere güzel haber o belediyeden geldi. Belediye başkanı tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni doğum yapan annelere hediye edilecek altın için başvurular başlarken, kimlerin faydalanabileceği de belli oldu. İşte detaylar…

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yeni doğum yapan annelere sözü olan maddi destek başvuruları bugün başladı. Çeyrek altın tutarında 4.000 TL destek verileceğini açıklayan Başkan Çavuşoğlu, “Yaptığımız her çalışmada, attığımız her adımda vicdanımızın sesini dinliyoruz. Her konuda halkımızın her zaman yanındayız ” dedi.

Bugün başlayan başvurular kapsamında, sosyal yardım kriterlerine uyan anneleri kapsayan 4.000 TL değerindeki ikramiye için başvuru işlemleri Denizli Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesinde yer alan başvuru formundan yapılacak.

denizli-belediyesi-yeni-dogum-yapan-annelere-hediye-1.jpg

İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK

Başkan Çavuşoğlu, Denizli’de ikamet eden herkesin çok değerli olduğu bilinci ve eşit yurttaşlık temelinde hemşehrilerine en iyi ve güzel hizmeti sunmak için çabaladıklarını ifade etti. Yönetim değişikliğinin ardından karşılarına çıkan ağır borç yüküne rağmen verdikleri sözleri tek tek yerine getireceklerini aktaran Başkan Çavuşoğlu, “Yaptığımız her çalışmada, attığımız her adımda vicdanımızın sesini dinliyoruz. Her konuda halkımızın her zaman yanındayız. Denizli’miz hak ettiği değerin çok uzağında olduğunu söylemiştik. Mutsuz bir kent değil, yarınlara umutla bakan, sevgi dolu huzurlu bir şehri hep birlikte inşa edeceğiz. Unutulmuş, ihmal edilmiş, akla gelmeyen tüm kesimleri kucaklayarak bu şehri ve güzel insanlarını hak ettiği değere kavuşturmak için hep birlikte çalışacağız. İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı nice güzel çalışmaların altına imza atacağız. Her zaman dediğimiz gibi sözümüz hemşehrime; sevdamız bu şehre” ifadelerine yer verdi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni doğum yapan annelere verilecek olan 4.000 TL’lik ikramiye desteğine başvuru şartları şu şekilde:

Başvurular bebeğin annesi üzerinden kabul edilecek. Bebeğin 1 Nisan 2024 tarihi sonrasında dünyaya gelmiş olması, ebeveynlerin, bebeğin doğum tarihi itibari ile 6 ay öncesinde Denizli il sınırlarında kesintisiz ikamet ediyor olması, hane gelirinin maksimum tek asgari ücret olması, başvuru sahibi ile eşi ismine esnaf olarak vergi mükellefi olmaması, başvuru sahibi ile eşinin aktif çalışan ve vergi mükellefi olmaması, hanede yaşayanlara ait herhangi bir tapu kaydı bulunmaması, başvuru yapan anne ile eşinin banka hesaplarında 100.000 TL üzerinde varlığın olmaması, sosyal uyum yardımı almayan aile olması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN