Ziraat Bankası duyurdu: 5.000 TL peşin ödemeler emeklilerin hesabında!

Ziraat Bankası duyurdu: 5.000 TL peşin ödemeler emeklilerin hesabında!

Türkiye'nin gündeminde yer alan emekli promosyonlar için bankalar son gün için tarih verdi. Bankaların birbiriyle yarış halinde olması üzerine rakamlar bankadan bankaya farklılık göstermektedir. Ziraat Bankası ise üç yıllık promosyon ödemesini peşin yatıracağını duyurdu. Tek seferde 5 bin TL ödemeler anında hesapta. İşte detaylar...

Kamu ve özel bankaların müşterilerine sağlanan fırsat için son zamanlara gelinirken promosyon ödemeleri emeklilerin gündeminde yer almaktadır. Emeklilerin yüzünü güldürecek olan miktarlar bankalar tarafından sunulurken Ziraat Bankası'ndan maaşını alan emeklilere ise 4.500 - 5.000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu.

ZİRAAT BANKASI'NDAN 3 YILLIK PEŞİN ÖDEME

Emekli sandığı, SSK, Bağ-kur üzerinden emekli olanlara bankalar tarafından promosyon ödemesi duyurusu yapılırken Ziraat Bankası üzerinden maaşını alanlara ise 3 yıllık peşin ödeme yapılacağı duyuruldu.

3.500 TL altı maaş alanlara 3 bin TL,

3.500 - 7.500 TL arası emekli maaşı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL - 10 bin TL arasında maaşı olanlara 4.500 TL,

10 bin TL üzeri emekli aylığı alanlara ise 5 bin TL verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası internet sayfası üzerinden promosyon ödemeleri hakkında bilgilendirme mesajı yayınlaması üzerine 2020 yılındaki müşterilerinin devam eden promosyon tutarlarının iade edilmede başvuru yapılabileceği belirtildi. 2022 ödemeleri için eski sistemlerin kontrol edileceği belirlendi.

Ziraat Bankası promosyon

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEME BAŞVURUSU

Promosyon ödeme başvuruları 18 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında devam etmektedir. Banka tarafından yapılan açıklama da ise 3 yıllık peşin ödeme yapılacağı belirtildi. Maaş toplamına göre belirlenen promosyon toplu ödemeleri için banka tarafından incelemeler başlatıldı. Promosyon ödeme başvuruları için ise Ziraat Bankası şubeleri, ATM ve müşteri hizmetleri üzerinden başvuru yapmak mümkündür. Aynı zamanda ise 0850 220 00 00 numarası üzerinden aranarak aynı zamanda onay alınması durumunda başvuru işlemi tamamlanır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN