Elazığ'da deprem sırasında paniğe kapılan vatandaş pencereden atladı

Elazığ'da deprem sırasında paniğe kapılan vatandaş pencereden atladı

Merkez üssü Elazığ olan ve çevre illerde de hissedilen 5.6 büyüklüğündeki depremde bir vatandaş, sarsıntının etkisiyle korkuya kapılarak pencereden aşağı atladı. Acı içinde yerde kalan vatandaşın yardımına çevredekiler koştu.

Elazığ'da meydana gelen ve çevre ilerde de hissedilen 5.6 (Kandilli Rasathanesi verilerine göre) büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşların yaşadığı panik kameralara yansıdı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde bir vatandaş, sarsıntının etkisiyle korkuya kapılarak evinin penceresinden atladı. Acı içinde yerde kalan vatandaşın yardımına çevredekiler koştu. Öte yandan şehrin farklı noktalarından deprem anı ve sonrasına ilişkin görüntüler gelmeye devam ediyor. 
 

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN