Son dakika! Elazığ'dan sonra Muğla da sallandı

Son dakika! Elazığ'dan sonra Muğla da sallandı

Son dakika haberi... Elazığ'dan sonra Muğla da sallandı, Dalaman ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberi... Muğla'nın Dalaman ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'a göre, saat 10.13'te Akdeniz'de merkez üssü Muğla'nın Dalaman ilçesi açıkları olan 4,2 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

6,72 kilometre derinlikte meydana gelen depremin merkez üssünün Dalaman'a 16,87 kilometre mesafede olduğu tespit edildi.

"OLAĞANDIŞI BİR DURUM YOK"

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, ilk belirlemelere göre ilçede deprem dolayısıyla bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek "Herhangi bir olağandışı durum bildirilmedi" dedi.

Elazığ'da da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD da depremin büyüklüğünü 5,3 olarak duyurdu. Şiddetli deprem Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Batman ve Diyarbakır'da da hissedildi.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN