Elif Ceren Balıkçı kimdir, evli mi ve kaç yaşında? Kırmızı Oda Esra kimdir?

Elif Ceren Balıkçı kimdir, evli mi ve kaç yaşında? Kırmızı Oda Esra kimdir?

TV8'in dizisi Kırmızı Oda'ya Esra karakteriyle dâhil olan Elif Ceren Balıkçı, aslında herkesin tanıdığı bir isimdir. Güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elif Ceren Balıkçı, önemli projelerde yer aldı.

Ekran karşısına ilk başta Kayıp Prenses dizisiyle çıkan ve ardından Bez Bebek’teki Pompi karakteriyle hafızalarda yer edinen Elif Ceren Balıkçı’nın değişimi hayranlık uyandırıyor. Avusturya’da doğan Elif Ceren Balıkçı, Instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da kendine hayran bırakıyor.

KIRMIZI ODA ESRA KİMDİR?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda’da Esra karakterine Elif Ceren Balıkçı hayat veriyor.

4 Aralık 2020 tarihi itibarıyla ekranlara gelen Kırmızı Oda’nın yeni bölüm fragmanında Burcu Biricik, Sevinç Erbulak ve Elif Ceren Balıkçı da yer alıyor.

Doktor Hanım; Rıza’nın şiddetine karşı durabilen büyük oğlu Yiğit’i kaybettiği günü anlatan Selvi’nin acısına ortak oluyor. Berna (Sevinç Erbulak) ise eşiyle boşanmasının ardından kızı Esra’da (Elif Ceren Balıkçı) görülen yeme bozukluklarından dolayı Doktor Deniz’in kapısını çalıyor. Aynur, oğlu Bayram’ı sevdiği kızdan vazgeçirmek adına Doktor Hanım’ın kapısını çalıyor.

ekran-resmi-2020-12-04-04-09-13.png

ELİF CEREN BALIKÇI KİMDİR?


Bez Bebek dizisindeki performansıyla birçok izleyicinin tanıdığı ve küçük yaşta büyük bir şöhrete ulaşan Elif Ceren Balıkçı, 9 Nisan 1999’da Avusturya’da doğdu. İlk başta Kayıp Prenses adındaki dizide ekran karşısına çıkan Elif Ceren Balıkçı, Sonsuz Bir Aşk, Bez Bebek, Merhamet, Karışık Kaset, Bana Artık Hicran De, Göç Zamanı, Öğretmen, Madalyon, Kırgın Çiçekler ve Zil Çalınca gibi projelerde yer aldı.

Özellikle Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Sedef karakteriyle oldukça beğenilen Elif Ceren Balıkçı, aynı anda Öğretmen dizisindeki hayat verdiği Mevsim karakteriyle de ilgi odağı oldu.

Annesi Gülay Balıkçı’yı 2019’da kaybeden Elif Ceren Balıkçı, o dönem sosyal medya hesabından annesiyle birlikte çekildiği fotoğrafını paylaşarak, “Benim canım ciğerim birtanem meleğim, sen nasıl bırakıp gittin bizi, nasıl beni bıraktın, ben sensiz yapamam ki, benim kanadım kırıldı benim nefesim kesildi hayallerim seninle uçup gitti. Annem seni çok seviyorum” sözleriyle, herkesi derinden etkilemişti.

Ekranlarda çocuk yaşta seyirciyle buluşan Elif Ceren Balıkçı, büyüdükçe gençlik dizilerinde rol almaya başladı.

ekran-resmi-2020-12-04-04-09-35.png

ELİF CEREN BALIKÇI'NIN SON HÂLİ

Değişimiyle ağızları açık bırakan Elif Ceren Balıkçı, Evrim Akın'ın başrolünde olduğu 'Bez Bebek' dizisinde 'Pompi' karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Instagram'da oldukça aktif olduğu görünen Elif Ceren Balıkçı'nın yeni tarzı, güzel oyuncuyu adeta tanınmaz hâle getirdi.

ekran-resmi-2020-12-04-04-10-48.png

elif-ceren-balikci-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-kirmizi-oda-esra-kimdirr.jpg

elif-ceren-balikci-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-kirmizi-oda-esra-kimdir.jpg

ELİF CEREN BAKIRCI HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

2014 – Bana Artık Hicran De

2015 – Göç Zamanı

2012 – Dedemin Dolabı

2013 – Merhamet

2012 – Zil Çalınca Avı

2012 – Merhaba Hayat

2010 – Bez Bebek

2011 – Su’dan Sebepler

2008 – Kayıp Prenses

2009 – Kayıp Madalyon

ekran-resmi-2020-12-04-04-09-22.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN