Eltilerin Savaşı oyuncuları kimdir? Film nerede çekildi?

Eltilerin Savaşı oyuncuları kimdir? Film nerede çekildi?

Eltilerin Savaşı, izleyiciyi kahkahaya boğuyor. Gupse Özay’ın hem senaristliğini yaptığı hem de başrol oynadığı Eltilerin Savaşı, Gizem ve Sultan’ın sosyal medya düşkünlüklerini, aile kurarken karşılaştıkları olayları ve evlilik anlayışlarını konu alıyor.

Gizem ve Sultan’ın yaşadığı olaylara karşın Selim ve Fatih’in bundan nasıl etkilendikleri eğlenceli bir şekilde işlenen Eltilerin Savaşı filminde, iki elti arasında geçen rekabet, eğlenceli bir dille anlatılıyor. 2020 yılı içerisinde vizyona giren Eltilerin Savaşı, sadece kadınların değil, aile içindekilerin de yaşantısını anlatıyor.

ELTİLERİN SAVAŞI NEREDE ÇEKİLDİ?

1 Şubat 2020'de vizyona giren Eltilerin Savaşı, İstanbul'da çekildi.

ELTİLERİN SAVAŞI OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Onur Bilgetay’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları arasında Merve Dizdar, Gupse Özay, Uraz Kaygılaroğlu, Ferit Aktuğ gibi usta oyuncular yer alıyor.

Gizem: Merve Dizdar

Sultan: Gupse Özay

Fatih: Uraz Kaygılaroğlu

Selim: Ferit Aktuğ

Ali İpin

Füsun Demirel

Kubilay Tuncer

Hülya Duyar

Taylan Erler

Gamze Demirbilek

Ayta Sözeri

Mekin Sezer

eltilerin-savasi-oyunculari-kimdir-film-nerede-cekildi.jpg

ELTİLERİN SAVAŞI FİLMİNİN YÖNETİM KADROSU

Senaryo: Gupse Özay

Yönetmen: Onur Bilgetay

Türk Dağıtımcı: UIP Türkiye

Yapım: Nulook

Yapımcı: Muzaffer Yıldırım

ELTİLERİN SAVAŞI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Eltilerin Savaşı filminde, Gizem ve Sultan’ın sosyal medyaya olan düşkünlükleri, evlilik anlayışları, aile kurarken karşı karşıya kaldıkları sıra dışı olayların Fatih ve Selim’i nasıl etkiledikleri eğlenceli bir dille anlatılıyor.

İki elti arasındaki eğlenceli ve tatlı rekabetin, dillere pelesenk olacak şarkılar ve repliklerle beyazperdeye taşındığı Eltilerin Savaşı, sosyal medyanın günlük hayata kattıklarını da kahkaha dolu bir senaryo ile sinema severlerle buluşturuyor. Eltilerin Savaşı, yalnızca kadınların değil, aile içerisindeki erkeklerin de dünyasının kapılarını aralıyor…

 

Sanatın nefesiyle hayatta kaldıkSanatın nefesiyle hayatta kaldık
 

Seçimde kaybetti sinemada kazandıSeçimde kaybetti sinemada kazandı
 

Deliha 2 konusu ne, oyuncuları kimler? (Kamera arkası görüntüleri)Deliha 2 konusu ne, oyuncuları kimler? (Kamera arkası görüntüleri)

Deliha 2 nerede ve ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu ve konusuDeliha 2 nerede ve ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu ve konusu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN