En çok paylaşılan 2018 regaip kandili mesajları | Kısa kandil mesajları SMS gönder

En çok paylaşılan 2018 regaip kandili mesajları | Kısa kandil mesajları SMS gönder

Bu gün en çok paylaşılan 2018 regaip kandili mesajları Regaip Kandili nedeniyle sevdiklerine mesaj göndermek isteyenlerin tarafından aranıyor. Kısa kandil mesajlarını ve en anlamlı SMS'leri sevdiklerine göndermek isteyenler için derledik. İşte bu gün en çok paylaşılan 2018 regaip mesajları ve kısa kandil mesajları...

Bu gün en çok paylaşılan 2018 regaip kandili mesajlarını sevdiklerine kandil mesajı göndermek isteyenler için derledik. İslam alemi bugün Regaip Kandili’ni idrak edecek. Kısa kandil mesajlarını ve en anlamlı SMS'leri sevdiklerine göndermek isteyenler haberimizde bulabilir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte Kandil mesajları, kandil günlerinin gelenekselleşmiş bir parçası haline geldi.  2018 yılının ilk kandil gününe özel çok paylaşılan 2018 regaip kandili mesajları ve kısa kandil mesajları..

ÇOK PAYLAŞILAN 2018 REGAİP ANDİLİ MESAJLARI

Çok paylaşılan Regaip Kandili mesajları! çok paylaşılan 2018 Kandil mesajları ve en güzel Regaip kandil mesajlarını ve SMS'lerini sizin için derledik. Regaip Kandili gecesini iyi değerlendirelim. Mübarek Regaip Kandili gününde sevdiklerinin kandilini kutlamak isteyen vatandaşlar kısa kandil mesajlarını araştırıyor, ayrıca birçok inanan kandil günü hangi ibadetleri gerçekleştirmesi gerektirdiğini araştırıyor. Regaip Kandili mesajları uzakta olan sevdiklerinize kalbinizin onlarla olduğunu gösterebilirsiniz. İşte vatandaşlar tarafından çok paylaşılan 2018 regaip kandili mesajları...

18-03/22/kandil-mesajlari.jpg

EN GÜZEL KANDİL MESAJLARI

– Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller.

– Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

– Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Çok paylaşılan 2018 regaip kandili mesajlarından bir demet

– Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip kandilinizi kutlarım Allah’a emanet olun. Güzel kandiller..

– Regaip kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun!

– Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Regaib kandiliniz mübarek olsun.

– Alllah’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

– Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

– Allah’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Kısa kandil mesajları:

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaip kandiliniz mübarek olsun..

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle… Iyi Kandiller..

Duaniz kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

– Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun? Bu gece beraat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. İyi kandiller.

18-03/22/kandil-mesaji-msm.jpg

KANDİL'DE ÇOCUKLARLA NELER YAPILABİLİR?

Mübarek gün ve gecelerin önemini biliyor ve ihya etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Peki çocuklarımızın hayal dünyalarında bu gün ve geceleri özel kılmak için neler yapabiliriz? Kaynak: Kandilde çocuklarla neler yapılabilir?

Uzman Psikolog Berrin Göncü'nün yazısı...“6 yaşımda bir oğlum var. Bu kandilin onun içinde güzel geçmesi için ne yapmalıyım? Biz kandillerde Kuran okuyoruz. Sonra mevlit dinliyoruz. Ama o başka kanalı açıp çizgi film seyretmek istiyor. Ne önerirsiniz?” diye soruyor moral fm’den bir çocuk ve aile programı dinleyicisi… Kaynak: Kandilde çocuklarla neler yapılabilir?  En kolay ve güzel kandil etkinlikleri haberimizin devamında...

18-03/22/14.jpg

Eveeeet, çok özel bir misafir kapımızda… Kainatın bayram sevinci yaşadığı, ruhların özüne döndüğü çok özel bir gün…  Bu özel günü çocuğumuz için de özel hale getiriyor muyuz? Hafızasına çocukluğunun en güzel günleri olarak kaydediliyor mu bu mübarek günler? Ne kadar güzel bir dertlenme dinleyicimizin derdi…

HEDİYE

Her insan hediyeyi sever. Hediye alan kişi kendisinin unutulmadığını, değerli ve özel olduğunu hisseder. Hep içinde bir köşede şükran duygusunu besler verene karşı… Veren ise verme eyleminin beyin kimyasında yol açtığı tarifi mümkün olmayan hazzı ve huzuru yaşar. Bir başkasını mutlu etmek, onun gözlerindeki ışıkla ışıklanmak ruhun ızdırabını giderir, hastalıklarını iyileştirir. Kaynak: Kandilde çocuklarla neler yapılabilir?

18-03/22/15.jpg

Hele çocuk dünyasında hediyenin anlamı çok farklı! Öyleyse çocuğumuz için kandil günü vermek üzere hoşlanacağı bir hediye alarak başlayalım mı? Sadece çocuğumuzu değil eşimizi de unutmayalım. Çocuğumuzun sevdiği arkadaşlarını, büyüklerini de hediye kervanına ekleyelim. Bu hediyelerin illa bir maddi değeri olmak zorunda değil… El yazısıyla, özenle yazılmış bir şiirde hediyedir mesela…

SIRA TEŞEKKÜRDE

Hediyeleri sevdiklerimize dağıttıktan sonra ‘Ya Peygamberimize hediye olarak ne hazırlayabiliriz, ne gönderebiliriz?’ diye başlayan bir soruyu salavatla noktalayabiliriz.   

18-03/22/16.jpg     

Düşünmeyi öğretmek, düşünmeye sevk etmek, düşünmeye yönelten sorular sormak , soru sorabileceği ortamlar hazırlamak yapabileceğimiz en güzel şeylerden biri… Mesela, ‘Peygamber Efendimiz olmasa ne olurdu? Sen Peygamber Efendimizin arkadaşı olsaydın ne yapmak isterdin onunla?’ tarzında sorular…

HADİS KARTLARI

Kurdelelerin üzerine bir hadisi şerif kartı yazıp pul ve sim gibi malzemelerle süsleyerek eklersek tadına doyum olmaz o hediyenin. Eğer yazmayı biliyorsa, bu hadisleri yazarken çocuğumuz da yardım edebilir. Yalnız bu çalışma için öncesinde çocuğun dünyasına ve ruhuna hitap edebilecek hadisleri belirleyerek hazırlık yaparsak daha iyi olur.

18-03/22/17.jpg

KİTAP AYRAÇLARI

Alternatif olarak bu hadislerden yine el yazısıyla kitap ayraçları hazırlayıp sevdiklerine hediye etmesini sağlayabiliriz. Kaynak: Kandilde çocuklarla neler yapılabilir?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN