Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Porsuk Çayı üzerindeki köprülerin bakım çalışmaları devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Porsuk Çayı üzerindeki köprülerin bakım çalışmaları devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin güzelliğine güzellik katan Porsuk Çayı üzerindeki köprülerin bakım çalışmaları devam ediyor. Ekipler tarafından Eskişehir’in sembollerinden olan köprülerin üzerindeki hasarlar giderilerek, boyaları yenileniyor.

Eskişehir'de Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Eskişehir’in sembolleri haline gelen Porsuk Çayı üzerindeki köprülerde onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ali Fuat Güven Caddesi üzerindeki köprüyü Eskişehir manzaralı görsellerin bulunduğu perdelerle kapatan ekipler, yoğun bir çalışma ile oluşan hasarları gideriyor. Kumlama tekniğiyle bozulan kısımlarının bakımını gerçekleştiren ekipler, onarımın ardından yeniden boyama işlemi ile köprülerin modern bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Ali Fuat Güven Caddesi'ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler Kırmızı Toprak köprüsünde çalışmalara devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN