Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı: Volkan Şen'in sözleşmesi feshedildi

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı: Volkan Şen'in sözleşmesi feshedildi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de beklenen ayrılık resmen duyuruldu.

Kadrosuna Valbuena, Mehmet Ekici, Kameni ve Dirar'ı katan Fenerbahçe'de bir isim resmen kulüpten ayrıldı. Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan futbolcu Volkan Şen'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedildi. Futbolcuya ise fesih bedeli olarak 1 milyon euro ödeneceği açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Volkan Şen ile kulübümüz arasında bulunan sözleşme, futbolcunun ödeyeceği 1 milyon € karşılığında karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadeleri kullanıldı. Genel sekreter Mahmut Uslu dün yaptığı açıklamada Volkan Şen'in isterse Beşiktaş'a gidebileceğini söylemişti. Bugün ise kulüp yöneticileriyle İstanbul'da bir araya gelen Volkan'ın alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

Fenerbahçe, 30 yaşındaki Volkan Şen'i 2,5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Deneyimli futbolcunun Beşiktaş'la görüşmelerde bulunacağı iddia edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN