Ferman Toprak kimdir, kaç yaşında, nereli? Eşi Hilal Toprak'tan darp iddiası!

Ferman Toprak kimdir, kaç yaşında, nereli? Eşi Hilal Toprak'tan darp iddiası!

2013 yılında çıkardığı 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla şöhreti yakalayan Ferman Toprak, boşanma aşamasında olduğu eşini darp ettiği iddiasıyla ifade verdi. Hilal Toprak, darp raporu alarak eşinden şikayetçi oldu. İşte, 'Ferman Toprak biyografisi'...

'Ferman Toprak kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Ferman Toprak'ın eşi kim, Hilal Toprak ile ne zaman evlendi?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. Ünlü Türk halk müziği şarkıcısı Ferman Toprak, eşi Hilal Toprak'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle polis tarafından ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Detaylar haberimizde...

FERMAN TOPRAK'IN HAYATI

30 Ocak 1975 tarihinde Adana'da doğdu. Ferman Toprak aslen Adıyaman Beziklidir. Ayrıca annesi tarafından da Şanlıurfa'nın İzol aşiretindendir. Doktor olan babası Adana'ya tayin edilince, dört kardeş olan Ferman Toprak da bu şehirde dünyaya gözlerini açtı.

İlk ve orta eğitimini Adana'da tamamladıktan sonra, 1995 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesini kazandı. 1996 yılında eğitimini yarıda bırakarak kendi yaşam stili olan müziğini yapabilmek adına İstanbul'a yerleşti.

1997 yılında 'Böyle Giderse / Kurşunlara Geleyim' adlı ilk albümünü yayınlandı.

4d60f7fb91e44722b3242a375d935e5bfermantoprak-hilaltoprak.jpg

İstanbul'da çeşitli mekanlarda sahneye çıkan Ferman Toprak, ilk olarak Beşiktaş'taki Keyifli Meyhane'de ve Sahneita'da sahne aldı. Bunu Club ve Nispet Bar izledi. Daha sonra Etiler'de kendi gece kulübünü açtı. Bunu Kuruçeşme'de açtığı yazlık mekan 'İnadına' takip etti. Daha sonra sadece sahnede olmayı tercih etti ve mekanlarını kapattı.

2008 yılında 'Ferman Zamanı' isimli albümünü, 2011 yılında 'Saygılarımla' adlı albümünü çıkardı. 2013 yılında 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla ün kazandı.

Ferman Toprak, 2017 yılında Hilal Öztürk ile evlendi. Çift, 'Adel Su' adında bir kız çocuğuna sahip.

1975 doğumlu olan Ferman Toprak, 2020 yılı itibariyle 41 yaşındadır.

Ferman Toprak 1.81 metre boyunda, 71 kilo ve kova burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @fermantoprak kullanıcı adıyla yer almaktadır.

HİLAL TOPRAK KİMDİR?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN