FETÖ'cü Bülent Keneş'ten küstah tehdit: PKK affetmez

FETÖ'cü Bülent Keneş'ten küstah tehdit: PKK affetmez

FETÖ/PDY soruşturmasının firari şüphelisi Today's Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Bülent Keneş, Twitter'dan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için görevlendirilen Ankara'nın Etimesgut ilçesi Kaymakamı Cumali Atilla'yı tehdit etti.

Gültan Kışanak'ın tutuklanmasının ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ankara'nın Etimesgut ilçesi Kaymakamı Cumali Atilla görevlendirildi.

BU görevlendirme üzerine, FETÖ/PDY soruşturmasının firari şüphelisi Today's Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Bülent Keneş, Twitter üzerinden alçak bir mesaj yayınladı.

FETÖ-PKK ilişkisini bir kez daha gözler önüne seren Bülent Keneş, Cumali Atilla'yı PKK adına ölümle tehdit etti.

Keneş Twitter hesabından şöyle yazdı;

"Hasan Ölçer duruyorken kayyım atanan Cumali Atilla'ya şimdiden Allah rahmet eylesin!.. Yakınlarının başı sağolsun!.. Terör örgütü PKK affetmez."

16-11/02/tw

Keneş gelen tepkiler üzerine skandal paylaşımı sildi.

Keneş, terör örgütü PKK'nın daha önce peşinen tehdit ettiğini, belediyeye illa kayyum atanacaksa kamu görevlisi değil siyasi kimlikli isimlerin olması gerektiğini ima ettiğini savundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN